Veckans planering (vecka 4)

Veckan som gick var tuff med i princip bara jobb och sova, så det blev ingen träning alls på vardagarna och hela veckans planering gick åt fanders..

Veckan som kommer TROR jag ser ut såhär:)TRÄNINGSDAGBOK

 • Måndag: Vila – Promenad eller liknande (Mycket vardagsmotion för jag åker till Sthlm över dagen)
 • Tisdag: Cirkelträning eller WOD (Jobbar hemma)
 • Onsdag: WOD eller Intervaller (Konferens på Bosön inkl övernattning)
 • Torsdag: Vila (vaknar på Bosön och hinnner inte träna så det passar bra)
 • Fredag: Cirkelträning (jobbar nog från hemma kontoret)
 • Lördag: Jogging ute kanske? Ska hitta ett pass som är medelintensivt (eller lågintensivt om jag är sliten)
 • Söndag: Cirkelträning

Har ni planerat veckan? Det blir inte alltid som jag tänkt mig men det är bra att tänka till:)

6 kommentarer Lägg till din

 1. Chrstel Seidel skriver:

  Jag har ingen rolig träningsvecka framför mig. Måndagar motionerar jag Skatten på lunchen och lite egenträning i någon form på kvällen. Tisdag o onsdag är jag i Stockholm på PreNet utbildning. Jag som egentligen är jätte anti pulver dieter.Men nu ska jag hålla kurser i vår. Återkommer om mina tankar där, efter utbildningen. Resten av veckan blir det fokus på kommande GRIT utbildning – lyfta tungt o maxa puls. Kram från ett snöigt Linköping

  1. Kram fina! Känner jag dig rätt så tränar du ändå, promenixar i Sthlm?:-) Tack för att du delar med dig!

 2. Ann-Louise skriver:

  Hemma med febrig Liten idag, så det blir en del mys med henne <3.
  Men det ger oxå tid att träna mitt på dagen 🙂 Kram och ha en bra dag!

  1. Hoppas att du fick till ngn träning AL. Annars är det skönt att bara få mysa lite:) Kram

 3. Ser ut som en bra planering! Jag har planerat in dagens träning (som är avklarad), en ggn BodyBalance mitt i veckan och sen ett styrkepass på fredag. Utöver det någon promenad eller kanske något mer pass beroende på form, tycker eg tre pass/v känns lite lite men blir det mer får det bli bonus 🙂 Kram

  1. Låter som en bra plan:) Kram:)!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s