Vinnare:-) Ojojoj vilket pass:)

20130120-085106.jpgDagens pass var härligt och tufft! Jag brukar inte kunna ladda om för söndagspassen efter de tuffa lördagspassen, men lördagsgodiset igår och kanske PWO:n gjorde att jag var SUPERSTARK/PIGG idag:) Efter halva passet så åkte tröja mm av för svetten lackade!

De delar av passet som jag inte klarar gjorde jag om… På tal om gårdagens inlägg om att skapa ett spel/lek där du vinner! Det finns inget mer knäckande att inte klara det man ser att andra gör eller kunna följa ett träningspass och misslyckas gång på gång på gång.

 • 5 cirklar
 • 5 övningar i varje cirkel
 • 3 set av varje cirkel före jag går vidare
 • Alla konditionsinslag är på 30 sek och alla repetitioner är 20-25 stycken.
 • Alla vikter är lätta för jag orkar inte mer i detta tempot. Mitt mål är ju att minska i fettprocent och öka flåset så det ligger i linje med vad jag vill uppnå. Om jag var jättesmal och vill bygga muskler så hade jag gjort tvärtom:) Mer vikter och mindre flås:)
 • Uppvärmning skumrulle och rörlighetsövningar med käpp, samma sak efter passet.
 • Smått och gott från passet:
 • 5 plankor (detta är INTE min starkaste gren och skulle INTE klara 5 minuter i plankan, men jag gör dessa 30 sek plankor i 5 olika varianter och gör om rubbet 3 gånger och kämpar på.) Jag älskar variationen!
 • Varje cirkel innehåller minst 2 cardio-maxpuls grejer såsom mountainclimbers, burpees i olika former, cross hop, plyo squats mm
 • Inga övningar sker i lugn och ro:) Det blir inte bara squats utan squats med hammercurl ex.
 • Dagens utmaning fixade jag INTE men gjorde om den: Meningen var att man skulle gå upp på händer mot vägg explosivt 20 ggr * 3. Jag klarar INTE det, så jag stod på alla fyra och gick upp med fötterna på väggen kanske 4 ggr i varje set? Resten hoppade jag upp på högsta plyoboxen och stod på knäna och gjorde armhävningar med händerna på golvet 20 rep per varv med förhoppningen att jag någon gång blir så stark att jag fixar övningen på riktigt:)

HEJA OSS! Idag blir det soffhäng, betala räkningar, jag ska registrera kosten i förväg så att jag vet att jag får i mig det jag vill. Igår var det lördagsgodis och idag är det full pott på RDI igen:)

kram!

En kommentar Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Du är grym!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s