Vanlig onsdag

Står vid köksbänken och äter frukost och snart drar jag till Sthlm. Fortfarande med huvudvärk men snart så släpper det nog:) Efter att

20130424-062120.jpg

ha sett Mot alla odds på SVT igår så tänker jag inte klaga! Igår kväll så fick jag grym hjälp av gullungen, han satt på vardagsrumsbordet och jag låg på golvet precis bredvid bordet och så masserade han ryggen med hälar och tår i 45 minuter. GALET skönt! 🙂 (Tips för er med gullisar därute)

Dagens träning – 4 set – 15, 12, 10 och 6 reps är målet.  Dock så blev det fler reps eftersom jag inte vågade lassa på mer på stången när jag var ensam hemma…

 • Uppvärmning med skumrulle, solhälsningar och rörelseövningar
 • Squats med skivstång
 • Utfall med först stång men bytte sedan till viktskivor i händerna istället
 • 1 bens squat med handen i redcord/Trx som stöd (vingligt…)

Dagens powertraining – 3 set med lägre reps och tyngre vikt ( i teorin:))

 • Deadlift med raka ben och skivstång – IGEN jag vågade inte lassa på tillräckligt… 
 • Closegrip chinups – de jag kallar pullups mha gummiband

Avslutade med russian twist och raka plankor och dra in knäna med fötterna i redcord i 4 set.

Nu är det jobb och fokus. Ikväll är jag hemma själv så kanske jobba ikapp och sova tidigt?

Några roliga planer för helgen? Jag ska till återvinningen hela lördagen och gå på bio:) KRAM!

13 kommentarer Lägg till din

 1. Maria skriver:

  Fortfarande huvudvärk!?? =( Hoppas den släpper snart. Visst är det bra att påminnas om andras ”elände” ibland, då förstår man ofta sina egna små problem.Dessa människor i Mot alla odds är ju helt otroliga! Sån livsglädje och vilja trots sina handikapp. Det är rörande att se. Helgen har jag inte funderat över än! Hoppas på fint väder ..
  Ha en fin dag! Kram

  1. Tack Maria! Du med:) KRAM!!

 2. Annie skriver:

  Usch vad trist att det håller i sig, hoppas verkligen att det släpper snart!
  I helgen är jag ledig och hoppas på sol så vi kan vara ute och fixa i trädgården på lördagen och på söndagen är det besök hos mina föräldrar på landet. Inte illa alls. Kram

  1. Låter underbart!! Kanske du kan inspirera med lite trädgårdsbilder? Vi har ju en HEL trädgård att göra… Vi har leråker just nu:) Kram!

 3. Ann-Louise skriver:

  Jag hoppas huvudvärken släpper NU! Skönt med en egen kväll, sova tidigt låter bra 🙂
  Inga ”riktiga” planer för helgen än, ska vara social med syskon och föräldrar om de har tid för mig 😉 Vi har oxå massor att kasta men det är bara öppet måndag och torsdag. Måste planera in det (vi brukar köra det i sambons lastbil)
  Ha en bra dag! Kram

  1. Vi ska hyra släp och köra hela dagen och det är TUNGA grejer… Sedan ombyte, middag på stan och BIO! Och få njuta av gullungen trots att det är pappavecka, ibland har man tur:) Kram på dig!

 4. beatatjata skriver:

  Åh, säg inte ens bio jag får abstinens… V är på scouthajk hela helgen (han är ledare) så jag är själv med girlsen. på fredag blir det mys, på lördag ska teodora på dags-hajk (hon är för liten för övernattningsvarianten än) och efter det åker vi till gbg. Tjejsläktträff på lördag kväll och tjejbrunch med kompisar på söndag. Och sen kommer jag vara ännu tröttare :-). Sova på onsdag? Jag planerar det så i alla fall…

  1. 🙂 Hahaha, vilken underbar helg!! Njut! Jag går på lite bio för dig också, köper med mig BJ, popcorn till mig och Zoo till dig:)

 5. johanna skriver:

  Fråga: varför ska du ha upp stången på ryggen när du kör deadlift?

  1. Då skulle jag inte ha upp den, då gav jag bara upp:)

   1. johanna skriver:

    Okej.
    Ja, annars har du missförstått övningen å det grövsta 🙂

    1. Först nu ser jag vad du menar, jag har skrivit fel på vilken övning problemet var:) (Gällde squaten) hahaha

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s