Torsdagsträning med fröknäcke och spa?

Godmorgon! Jag är INTE så trött som jag ser ut men den här skallebanken tar lite energi… Det enda som funkar är träning så den

20130425-065537.jpg

medicinen har jag redan intagit idag:)

Jag är gräsänka tills fredag kväll så i går kväll åt jag laxrester (för tredje dagen i rad…) och bakade fröknäcke, låg i soffan och tittade på TV serier och spelade Candy crush på min iPhone.. skratt. Snacka om bortkastade timmar men det var slött och skönt och idag vaknade jag tidigt av mig själv.

Ikväll ska jag bjuda en kompis på spa (hon har fyllt jämnt) och jag längtar att få prata och skratta och mysa. Sedan kommer jag nog att skrika en hel del också, för jag har fått massor av små typ vattenfyllda finnar sista tiden och det kommer att göra ont när de ska göra portömning… Jag har skrivit en lapp på dörren att jag ska ta en värktablett före jag åker:)

Dagens träning – 4 set – 15, 12, 10 och 6 reps 

 • Bänkpress med hantlar (fixar inte skivstången själv)
 • Snedställd bänkpress med hantlar
 • Bröst i maskin
 • Chinups mha gummiband (7, 8, 8, 6, 11 – målet är  50 på ett pass)
 • Framåtböjd rodd

Deadlifts 2 set med skivstång (skulle gjort 3 men  men…)

Omvända crunches 3 set

Avslutade med en tabata på löparbandet – 4 minuter!

Middagstips till helgen? Har noll fantasi.. 🙂 KRAM!

4 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Härligt med spa och kompis! Kanske huvudvärken försvinner?!! Jag hade ont i ryggen/svanken när jag vaknade i morse 😦 Det är nog dax för naprapaten igen. Ska försöka att röra på mig och ta extra pauser på jobbet. Ha en fin dag!

  1. Åhhh, var rädd om dig!! Jag borde också boka tid hos kiropraktor men jag har inte lust.. Det är plågsamt och tar tid:) KRAM och ha bästa fina dagen!

 2. Pia skriver:

  Härligt pass! Snart får du skaffa en ställning till skivstången så att du själv får den upp på axlarna 😉 Nej, men det går ju bra med hantlar. Jag gör mycket med hantlar isf stång nu. Låter underbart med spa. Jag borde också. Ha det fint! Kram!

  1. Sant, borde köpa ställning… KRAM!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s