Fredagsträning med formcheck

Godmorgon alla härliga!

När livet är utmanande så brukar detta trösta mig ”Ny dag = ny chans” och snart har jag chans på en helt ny vecka också. Ikväll blir det

20130426-071416.jpg

thaimassage med förhoppning att få bukt på huvudvärken:)

Imorse gjorde jag formcheck med vägning,mätning och fotning. Jag har INGET upplyftande att rapportera snarare tvärtom.. Jag kommer inte att förändra något ännu utan ska kämpa på lite till.

Dagens träning – armar, axlar, lite bålstabilitet och tabata

 • Uppvärmning skumrulle, rörelseövningar
 • Hantel clean and press – Stående bicepscurl – 4 superset
 • Hantel lateral raises – sittande bicepscurl – 4 set
 • Tricepspress med viktskiva stående över huvud – Dips på bodypress dipbar – 4 set
 • Planka med tårna på bänk och dutta med knät rakt fram – planka med tårna på bänk och dutta med knä mot motsatt sida – 3 set
 • 2 roddmaskin tabatas – GALET jobbigt! Jag blundade och körde för livet:)

Nu blir det grötpannkaka, massor av möten och sedan massage och HELG!! Imorgon blir det träning hela dagen, dvs hemmaträning och återvinning med all skit vi hittade efter bygget när snön försvann.. ”Vad som göms i snö, kommer fram i tö… ”

Middag ikväll blir nog tortilla pizza, maken kommer sent och gullungen är hos pappa… Vad äter ni för gott? Hur mår ni?

KRAM

8 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Du ser riktigt snygg ut hördu! Din mage och midja! Jag tänkte träna något roligt zuzana pass ikväll. Jag ska också äta tortillapizza till middag 🙂 Maken är på pubkväll med kompisar så jag är ensam ikväll. Barnen är ju hemma men de sover rätt så tidigt.
  Ha det bra! Kram!

  1. Tack för peppen Pia, blev lite låg faktiskt. Alla cm var + denna månaden. Så tack 🙂 Då äter vi ihop ikväll, fast på olika platser:) Kram fina!

 2. Ann-Louise skriver:

  Å, massage… jag fick ingen tid hos kiropraktorn förrän nästa vecka, så jag får stå ut lite till. Det blir att sova på spikmattan några fler dagar (jag somnar så skönt på den men tar bort den efter några timmar, när jag vaknar till). Träning blir det när jag kommer hem, med bra uppvärmning och lång stretch.
  Liten (och Stor) har beställt tacos till middag, igen. Helt ok för mig, jag äter med massor av bladspenat och annat grönt, men sambon är inte lika glad ha ha.
  Och som vanligt tycker jag att du är skitsnygg! Jag ser inget fluff någonstans, bara en superfin mage. Och snygga byxor!
  Ha bästa kvällen och en bra helg, var rädd om ryggen! KRAM

  1. Tack fina AL! Jag tänkte på dig i morse!:-) Min make är inte heller så förtjust i texmex men gullisen ÄLSKAR det:) Superkram!!! (det blir squat och lyft hela dagen imorgon:))

  2. Angående på vad jag tänkte på, AL:) Jag mår så mycket bättre i axlarna! Jag har börjat lassa på igen, några övningar känns inte bra så då byter jag dock övning.. Hur går det för dig?? Superkram!!!

   1. Ann-Louise skriver:

    Tack snälla för omtanke:) Axlarna är ok, jag tror det är lateral raises som ställer till det för mig, det är oftast då jag känner av dem. Just nu är det mittenpartiet som krånglar, svank och höft/bäcken… Nya skor ska inhandlas så snart som möjligt!Maten gick bra förra veckan och började bra den här veckan. Igår blev jag bjuden på lunch av sambon (!! händer typ aldrig) och då ”lyxade” jag till det med två pannkakor till efterrätt och det skulle jag inte ha gjort… Det gillade inte magen! Jättekram och tack för ombry!!

    1. Skönt att höra att det går åt rätt håll:) Kanske göra lateral raises med bara 1 kg eller mindre ett tag? Gör såklart bara det som känns rätt:) Kramisar!!

 3. Maria skriver:

  Men hey du ser fantastisk ut!! Massagen låter toppen, så jobbigt att inte huvudvärken vill ge med sig .. 😦
  Idag vilar jag helt från träning och ska njuta av tacogratäng med döttrarna ikväll !! 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s