Ändrar om lite – kanske även framåt?

20130515-052354.jpgJust nu skulle jag enligt plan kört bröst och rygg men kroppen är inte redo. Jag känner vingarna sedan förra passet.

Sista dagarna har inte varit optimal återhämtning, stress, press och lite oro märks på hela mig.

Så jag byter till intervaller idag och njuter av att svettas:-)

Jag funderar på att mixa upp min planering med mer cardio (HIIT och steady state) och minska styrkan till ngt färre pass.. I övrigt så äääälskar jag Arnolds enkla upplägg, inget gissande utan jag bara kör!

Snart klar med crosstrainer intervaller och ska hoppa på roddmaskinen, jag behöver köpa ett svettband till pannan…

Avslutningen blir tabatas med varannan rodd och varannat pip planka med knä till armbåge.. (Inser nu i efterhand att jag behöver 30 sek kör och 30 sek vila för att hinna byta övning.. note to self:) )

Gullungen fick med sig pengar så han ska stanna på Stadium och köpa ett pannsvettband på vägen hem..

Hoppas att ni får bästa härliga dagen!!!

3 kommentarer Lägg till din

  1. Pia skriver:

    Du är så klok som vanligt 🙂 Lyssnar på kroppen och ändrar om i planeringen. Jag tränade rygg/bröst idag. Och roddmaskin och cykel. Nu blir det vila och löpning resten av veckan.Kram!

    1. Härligt Pia:) Du är i så tokbra form ! DU inspirerar mig!! Kram

  2. Maria S skriver:

    Smart av dig att byta. Jag har ledig dag med barnen men vi får hålla oss hemma då sonen fick hämtas hem från dagis med feber igår. Så jag har lovat dottern att baka. Hoppas få till en löprunda ikväll. Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s