Dagsformen efter 8,5 veckor i min utmaning

Det känns lite ”oroligt” att lägga ut bilder på sig själv men här är i alla fall dagsformen efter 8,5 veckor av 12 veckor. Det är ganska långt kvar och jag kanske börjar tro att jag inte fixar målen på kvarvarande 3,5 veckor. Men i så fall har jag ju i alla fall ett mål till nästa utmaning 🙂 Skratt. Hur går det med era mål i utmaningen ?

15 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Så känner jag också 🙂 Du ser superfin ut! Har också ca 3 veckor kvar nu, men kanske inte når riktigt ända fram, men är en sån bra bit på väg att det inte gör nåt. Det kommer en ny utmaning och nya mål! Det är så SKÖNT att kunna säga det 🙂 Vi är ju bäst!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag har hört att endast 1% av jordens befolkning har mål, av dessa är det ca 1-5% som följer upp dem… Så förstår du vilket försprång vi har ??? Skratt. Jag trodde nog att det skulle gå lite bättre och lite fortare men i så fall så behöver jag nog svälta mer och jag hatar att svälta… 😦 Är ju hungrig jämt… VI är bäst!!! Skönt att vara i en community där vi har samma mål/intresse 🙂 Uppskattar dig, tack 🙂

 2. din form ser väldigt bra ut, själv vågar jag nog inte lägga upp bild på mig själv så i bloggen även om jag är rätt så nöjd med min form, det är den jäkla magen som inte gör som jag vill utan envist håller kvar vid den lilla bulan neranför naveln fast jag vet ju att om jag vore mer strikt på kosten så skullen nog även den försvinna men är lite rädd för löst skinn då min mage varit enorm under alla min 3 graviditeter och på bristningar på magen ser man att huden inte är å elastisk längre.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag har också utmaningar med skinn på magen… speciellt under naveln och fram till ärret från kejsarsnittet… den där bulan verkar helt omöjlig? VIssa dagar är bättre än andra dock… Vi får fixa det vi kan och råder över och acceptera resten som det är. Jag var lite modig med bilden idag.. Jobbigt men nyttigt. Tack för peptalk 🙂

 3. Emma L skriver:

  Jag har precis hittat din blogg via Olga och BeataTjata. Är Olga-kund sedan i maj (uppehåll i juli). Tycker du ser jättefin ut. Själv är jag på väg mot mitt andra delmål – att ha tappat 10 kg sedan jag började med Olga. Börjar känna mig väldigt nöjd med mycket men magen behöver jag få bort en hel del på. Lycka till med resterande veckor av utmaningen.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Heeeej 🙂 Jag körde 5-6 månader med Olga och det jag hade kvar var magen, eller egentligen mer än så. Frågan är om vi pratar MED kläder eller utan ? skratt. För med kläder så räcker det nog med fixa resten av magen och armarna. UTAN kläder är jag nog ofixbar om jag inte opererar mig med fula lår, mycket skinn mm. Jag börjar komma i den åldern då skinnet börjar hänga? Mycket otäckt. Men men, nu fokuserar jag på det jag kan. Äta rätt, träna hårt, få mycket muskler, bra flås:) Lätt som en plätt, eller hur? 🙂 10 kg låter helt fantastiskt!! Du har gjort ett kanon jobb!!!!!!!!!

 4. Etty skriver:

  Vilka muskler!!! Vad fin du är!!
  Jag är så fokuserad på mina Mamma Boot Camp klasser och mammornas resultat så jag hinner inte utvärdera min egen träning. Men träna gör jag och kosten sköter jag så resultat borde man kunna se om 3 veckor!
  Vilka resultat – imponerad! Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag har kommit till insikten att jag nog måste köra hårdare när jag kör, ännu mer fokus i hjärnan på varje övning och verkligen pressa mig till det yttersta. Det svåraste är ju maten, tycker jag. Om 3 veckor så kan vi väl köra genomgång av våra mål allihop och sätta nya:) Tack för fin feedback! Kram!

 5. Annette skriver:

  Men Lotta! Jag har inte sätt dej på länge Live :o( Men vilka muskler du skaffat dej !!
  Du ser super fin ut…Men det är du ju alltid ;).
  Men jag blev mest impad på dina MUSKLER.

  Kram kram Bästa Lotta
  Från Fortarand sjuk Annette som är avis på alla som tränar 😦
  Men skam den som ger sig snart så…

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Nettan! 🙂 Jag är oxå hängig idag, undrar om jag fått ngn bacill? Ledsen att du är sjuk 😦 Jag har fått lite muskler men har ju såååå mycket fett, förstår inte att det ska vara så svårt att bli av med det… skratt. Jag kämpar på och hoppas/tror att jag har mindre fett om några månader 🙂 Tack för fina ord och pep-talk! Vill gärna höra om din träning när du blir frisk, du som kör med PT och allt… Massor med kramar!!!!!!!!!!!!

 6. Maria S skriver:

  Vad snygg du är! Det är så roligt att hitta bloggar som har samma fokus på mat och träning som jag själv. Lycka till med de sista veckorna!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Maria 🙂 Jag uppskattar att jag kommit hit och inser oxå att jag har långt kvar.. Fokus, fokus, fokus 🙂

 7. Therese skriver:

  Ja, du är verkligen snygg och vältränad! Hoppas att jag själv kanske kan se ut så om ett halvår. Nu är det 2 dagar kvar innan jag åker hem och det ska bli så skönt att komma tillbaka till rutinerna och att kunna träna hårt och svettigt!! 🙂

 8. Damn girl! you are hot!! Lite perspektiv om jag får be. kolla på bilden, ser du den urläckra bruden där? HOn med den markerade magen, läckra axlarna, starka armarna och schyssta hyllan :-D. Jag bara drömmer om en sådan kropp… Jag vet att du har fler mål och andra mål men titta på bilden och se vad du HAR, vad du jobbat dig till hittills också, glöm inte det! För att parafrasera nåt citat från Olgas blogg: Du kanske inte är där du vill vara men du är långt ifrån det du var. Typ nåt sånt. Pöss på dig!

 9. fokuseradenergi skriver:

  Tack härliga tjejer! Girlpower!!!:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s