Torsdag – åtgärdsdag 1 :-)

Godmorgon kompisar!

Vilken supermysig kväll vi hade igår, jag och gullungen. Helt dekadent 🙂 Vi åt omelett i soffan och tittade på film med tänd brasa och tända ljus. Vi kollade klart på en film vi fått avbryta en annan dag och det var mycket sorgligt, så vi grät massor, så filmen efter det blev en komedi med mycket skratt och till sist kollade vi på One Man Army. Har ni sett den serien? 4 militärer som tävlar om vem som är starkast och snabbast 🙂 Sista stunden masserade vi varandras ryggar på golvet, gullungen ställde en klocka så masserade jag i 5 min och sedan bytte vi. Vi körde nog i 1 timme 🙂 SÅÅÅÅ HÄRLIGT!

Idag så ska min sneda/rygg/bäcken/vänster axel bli fixad. Jag ska till världens bästa Tobbe (kiropraktor) vid lunch och sedan ska jag bjuda gullungen på lunch på stan före det är dags att jobba igen. Jag kommer att vila helt efter det idag så kroppen får en chans att ”sätta” sig. Imorgon bitti kl 8 ska jag till Sjukhuset för skiktröntgen av ansiktet för att kolla bihålorna. Om det är vätska så ska jag till någon annan avdelning för att fixa det. SÅ nu är det 2 åtgärdsdagar i rad på schemat 🙂 Jag längtar efter att INTE ha ont i huvudet hela tiden.

Jag ville i alla fall testa om jag kunde träna liiiite idag för att”väcka” mina små muskler. Jag lånade bästa Bettys program och tänkte köra jättelugnt! Min klocka har som ni vet en funktion för att mäta dagsformen och den var inte så bra, i alla fall så kunde jag inte hålla pulsen under 100 slag ens om jag stod still. Så det blev lite mesträning med Bettys program som bas och väldigt lätta kb… Nu vet jag i alla fall att jag har ett gym, att jag kan ha träningskläder på mig, att någonstans därinne vilar en liiiten liiiten muskel som snart ska rastas… 🙂 MEN idag VILA resten av dagen, imorgon VILA och förhoppningsvis så är jag FRISK, PIGG och GLAD på lördag.

Jag är oftast väldigt bra med maten och brukar klara sådana här perioder utan FÖR mycket ångest.. Men igår kväll så gjorde jag några dumma val. 1) 3 mm whisky… 2) Åt 3 russin som låg med nötterna och 3) Åt mer nötter än jag borde (snarare 1,5 dl istället för max 1 dl) och idag har jag lite ångest och dåligt samvete. Det är INTE ok för mig att synda mitt i veckan. Det är lördagar som är min syndardag.. Lesson Learned!

Nu ska jag duscha och äta omelett till frukost och jobba på så att jag är redo för åtgärdsmannen Tobbe om några timmar.

Kram! Vad gör ni idag?

5 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  God morgon Lotta! Glad att du lyssnar på din kropp, passen/gymmet/dina fina träningskläder väntar på dig och vet du vad, dina fina muskler finns kvar och visar sig när kroppen mår bra. Vilken mysig kväll ni hade igår, det behövde ni båda!!! (inget dåligt samvete).
  Lycka till hos kiropraktorn idag och njut av lunchen med din gullunge 🙂
  Stor kram!!!

 2. INGEN INGEN INGEN ångest, you hear? Det blev som det blev, några avsteg från din plan (och det var verkligen pyttesmå steg hälsar hon som måste äta kexchoklad i par och en hel påse chips innan det tar stopp). Nu är det idag och du går vidare och din kropp mår bra av vilan, av att du tar hand om den så bra och en smutt whisky och några russin does not a fatto make 🙂

 3. Emma L skriver:

  Skäll inte på dig själv min vän! Ibland blir det så här. Du kämpar med huvudvärk och en eventuell bihåleinflammation. Klart det kan bli lite whiskey, russin och extra nötter. Jag är imponerade att det inte blev mer än så. För jag är mer som Beata skriver ovan – massor, hela påsar, tills jag är propp…

  Ni verkar ha haft en underbart kväll du och grabben. Härligt.

  Hoppas din dag blir bra.

 4. AmandaP skriver:

  Bort med den känslan, jag är så imponerad att du kan följa din mat så exemplariskt, som du gör!
  Jag läste att du sprang lång runder förr, typ ett par mil, saknar du inte det? Eller har det med olyckan att göra? Jag vet inte om du skrivit något om olyckan, o du behöver absolut inte göra det om du inte känner för det. Men är det efter olyckan du har ändrat din livsfilosofi, eller har du alltid haft en sådan härlig inställning till allt?
  Jag är grymt imponerad på dig, tycker du har så härlig inställning!!! O ( därav namnet?) du är ju så fokuserad:-)

 5. Maria S skriver:

  Håller med övriga, ha INTE ångest över det. Lägg inte mer energi på det, ny dag nya tag.

  Håller tummarna att det hjälper med kiropraktorn idag och röntgen imorrn. Trist när det blir så utdraget, men snart är du tillbaka och kan köra hårt igen 🙂

  Kram på dig!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s