Söndag!!

Godmorgon 🙂

Fick upp pulsen imorse pga mycket ilska mot min klocka som inte visade någon puls alls (visade dock sig att jag hade fel pulsband på mig så jag förbrände flera hundra kcal i onödan..:-) )

Proteinshake, trippel espresso för att lugna nerverna och sedan körde jag igång med program som jag lånat från Träna, träna, träna & Hälsa bloggen :

3 Cirklar av;
10 overhead squats med KB
20 KB swings
10 reptile push ups (mer raka armar än jag ville…)
5+5 KB snatches
10+10 Box med hantlar
5+5 clean squat and press m 12 kg KB (Fick ta bort clean pga axelont)

Gjorde sen i 3 sets helt utan vila, följd.
5 Burpees
10 Thrusters m  hantlar(OTROLIGT vad jobbigt)

Därefter:

Plankposition mot träningsbänk med KB rodd 10 x 3

Squats på balansbräda i 2 minuter (djupa)

Stretch med yoga inspiration (mest insida lår som är som fiolsträngar just nu)

Träningstid: 32 minuter

Kcal: 294

Poäng: 30 poäng (i vår aktivitetstävling hemma)

 

 

 

 

Frukost idag blev 1 banan och en  jättegod omelett…+ stor kopp grönt te

Nu är det lite halvhysteriskt här, Rut kör fast hela tiden (vet inte vad det är för fel på henne idag), Gullungen ska packa  för Egypten och slå in farsdag presenter (det ser ut som en fars där han håller på…) och jag ska preppa och förbereda och planera jobbveckan som är full av  möten, långa dagar, hotellövernattning och slutligen EGYPTEN! 🙂 (Fredag) Kl 11 kommer en kompis och före det måste jag ha skjutsat gullungen till kompis som tar ca 40 minuter mm  mm mm…. 🙂

Vad gör du idag?

9 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Låter så ljuvligt med Egypten 🙂
  Här var det tänkt att jag skulle köra intervaller ikväll men var uppe med barnen och är hos mina föräldrar så jag kom på den briljanta iden att låna kläder av mamma och dra ut på morgonen. Sagt och gjort!!! Blev 5 km löpning längs vattnet i Nyköping med paus i mitten för lite styrka vid en parkbänk 🙂 Svettig och grymt nöjd t kom jag hem till gröt och ägg.
  Så ikväll kan jag hänga i soffan och planera veckan med gott samvete!!!

  Ha en fin dag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Åh vad skönt 🙂 Njut av soffan och vila 🙂 Du har bra flyt Maria, jag är impad!

   1. Maria S skriver:

    Tack! Träningen flyter mycket bra. Känslan när man är klar är ju oslagbar 🙂 veckan blev dock inte som jag tänkt pga vabb. Hoppas vi får vara friska ett tag nu!

    1. fokuseradenergi skriver:

     Det hoppas jag med 🙂 Min gullungen frågar mig ofta vilken superkraft jag vill ha, jag svarar alltid att jag vill vara frisk jämt 🙂

 2. Etty skriver:

  Hej bästa Lotta. Nu är jag hemma och läst ikapp, här har det ju hänt mycket 🙂 Mycket träning, tuffa pass och många snygga armhävningar. Du är tillbaka 🙂 och jag är glad för din skull!!! Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag har saknat dig, Betty:-) Skönt att du är hemma igen 🙂 Maten var VÄLDIGT god idag men jag var iofs hungrig som en varg.. Kram!!

 3. Trippel espresso för att LUGNA nerverna, haha, jag är hoppig som en liten kanin efter en :-).

  Härligt med egypten, det unnar jag er så! Läser ikapp nu efter min bortahelg, låter som ni haft det bra i alla fall. kram!

 4. Och förresten, jag VILL ju höra allt om din stil! Och gärna se bilder :-). Jag älskar att matcha stövlar och handväska och skulle gärna byta väska dagligen om jag hade fler att byta med. Förr hade jag mycket mer sånt, men inga kvalitetsgrejer, och jag gjorde en jätterensning nyligen. Får sluta vara mammaledig, tjäna mer pengar och investera i rejäla doningar…

  1. fokuseradenergi skriver:

   *Skrattar* Jag får fota mig varje morgon och maila dig 🙂 Jag tror inte att någon annan vill se Lotta i jobbkläder 🙂 Bamsekram Beata:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s