Torsdag – ahhhh

Imorgon vid den här tiden så äter jag räkor och ägg på Arlanda före avgång, jag vet att det kanske inte låter som morgonmat men vi får ju kliva upp så himla tidigt på morgonen så det räknas nog som lunch imorgon.

Jag måste erkänna att om jag inte åkte på semester imorgon så hade jag gnällt lite nu på all stress, press och ont MEN nu behöver jag inte det… 🙂

Proteinshake och dubbel espresso, sedan blev det kettlebell och armhävningar i 30  min, det var TUNGT.  Efter semestern så behöver jag tänka till lite på träningen. Min upplevelse av mig själv just nu är lite ”rysk brottare” (om det nu är någon rysk brottare som läser detta så ber jag om ursäkt) Jag ska försöka få mannen att fotografera mig så ska ni få se. Jag har fått mer muskler, speciellt i rumpan som nu mer ser ut som en Börje Salming rumpa än Cindy Crawford rumpa (som jag trodde när jag började), och jag verkar BARA lägga på mig muskler och inte tappa fett. Ändå unnar jag mig väldigt lite roliga saker i matväg? Igår tipsade bästa L på mitt jobb att jag kanske ska börja med lite lång-cardio pass istället/också, och hon har kanske rätt. Så frågan är HUR ska jag träna när jag kommer hem?

2 ggr per vecka – ren styrka med KB

2 ggr i vecka Bodyrock

1 intervall pass

Klämma in 3-4 powerwalks eller liknande crosstrainer pass?

Vad tycker ni?

I alla fall – 30 min KB avklarat. Totalt 31 minuter. Aktivitetspoäng 30 st. Kcal 304 st. Lite lågt i puls, ingen riktig kraft i kroppen idag…

8 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  Ska försöka få tummen ur och scanna in en artikel till dig, som jag pratat om, om hur man ska träna beroende på mål: Muscular, lean eller athletic. Enligt den artikeln kan man inte både satsa på muskulös och ”smal-fit” (eller hur man nu ska översätta lean). OCh atletisk handlar mycket om sportutövande, att få in mer explosivitet osv. Skriver en påminnelse till mig själv så kanske du får några tips i alla fall!

 2. Trillingnöten skriver:

  Åååh, vill gärna ha såna muskler 🙂 Kan du inte skicka lite hit? Jag tror nog att du kan satsa lite mer på cardio? Byt ut ett eller två pass av styrka mot cardio i veckan under någon månad…Som Beata säger, det är nästan omöjligt att satsa på allt samtidigt 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Trillis, jag ska lägga om schemat direkt och tänka om 🙂 Kramar!

 3. fokuseradenergi skriver:

  Snälla Beata skicka artikeln.. De här bilderna kan jag INTE lägga upp… Jag är i chock faktiskt… KRAM!

 4. Etty skriver:

  Hej bästa Lotta!!! Du kör ju ganska mycket pulshöjande styrka och då bygger du fina muskler som du nu vill deffa. Kosten sköter du exemplariskt så där kan du inte förändra något. Det jag tycker du ska göra efter din underbara semester är att ta in rena cardiopass och då kommer definitionen fram FORT. Dina starka muskler bränner bra och din kost är ju perfekt. Jag kör nu en vecka med intensiv cardio ( tabata på cross som idag) och en vecka med lång pw, 1 timma ( 120-130 puls).
  Vad långt det blev… Ha nu en skön dag! Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Betty och Therese! Jag ska genast börja planera för hur jag ska tänka och nog börja exekvera lite på semestern…
   Massor med kramar!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Therese skriver:

  Jag hade nog satsat på 3 styrkepass, 1 intervallpass ena veckan och veckan därpå 2 styrkepass samt 45 min-1 timmes pw alt cross 4-5 gånger i veckan dvs. mycket lågintensivt för att få ner fettprocenten. I augusti mätte jag fettprocenten och ska göra det nu i slutet av november. Ska bli spännande och se vad det gett. 🙂 Ha en underbar semester!!!

 6. fokuseradenergi skriver:

  Det ska bli spännande att få höra mer om, Therese. Jag har en klocka som äter % hur mycket fett jag bränner på respektive pass och det är mycket intressant.. Nu ska jag omfokusera… 🙂 Kramar från ryska brotterskan:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s