Kostutmaning idag

Idag har jag förmånen att få njuta av en middag med spännande människor på restaurangen SMAK (Restaurangen TM). Det är ett underbart ställe med verkligt fokus på smaklökarna.. Det är ett av Melkers ställen. Fokus är att man beställer 5-7 rätter där huvudsmaken/kryddan matchas med drycker, det är spännande och vackra rätter som ger oss mycket att prata om under middagen. Jag vill verkligen att våra gäster ska känna sig välkomna och få uppleva något roligt. (De ville inte gå på julbord, det brukar jag roa mig med att lära ut till gäster annars.. )

För att säkerställa att jag har koll på ALLA andra måltider så kånkar jag med mig matlåda + grönsakslåda + mellislåda till båda dagarna idag.. Min man undrade om jag hade tegelstenar i resväskan.. skratt..

Kram!

Om SMAK:

Smak på Restaurangen™ ligger mitt i centrum. 1999 slog vi upp portarna på Oxtorgsgatan 14, ett stenkast från Hötorget, sedan dess har vi huserat här med vårt enkla och egna koncept. Det handlar om smaker, att äta flera små rätter i samma storlek.

Med en penna ringar ni på menyn in de rätter ni vill äta. Detsamma gäller för viner och övriga drycker som också går att beställa i mindre smakglas, allt för att ge varje gäst möjlighet att få prova så många smaker som önskas.

Välkomna!

Salvia, hallon, rabarber. Kom också till Smak på Restaurangen™ för det sköna barhängets skull. I loungen serveras även drinkarna enligt smakkonceptet.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s