På väg hem

Tuffar fram i 200 km/h och längtar hem!! 🙂 Jag har haft jättejobbig huvudvärk sedan igår, plus dålig sömn efter gårdagskvällen + ingen mat igår kväll. Jag har testat treo och ipren och inget verkar hjälpa så jag hoppas och tror att morgondagens träningspass gör att det vänder 🙂 Träning är en bra universal medicin för mig.

Jag har experimenterat lite med maten denna veckan och tagit in lite ”Jillian” tänk för att prova. Det vill säga att äta var 4:e timme, i mitt fall blir det frukost mellan 7-8, lunch ca 11.30, mellis 15.30 och middag 18.30. Får se om kroppen känns annorlunda efter detta. Hittills har det gått över förväntan.

När jag kommer hem så ska jag packa upp alla mina nya tuggummin och matlådor för 2 dagar… skratt. Tur att jag har så bra jobbarkompisar så jag till och med fick sällskap när jag åt makrill i tomatsås till fikat idag..

4 kommentarer Lägg till din

 1. Krya på lilla huvudet och ha en skön kväll! Ska stänga datorn nu och kolla lite tv innan det är dags att sussa…

 2. Maria S skriver:

  Hoppas huvudet känns bättre nu! Låter inte kul att dras med det hela dage :-(. För mig blev plan A plan B istället, ingen morgonträning men väl kvällsträning, skönt! Nu sovdax och imorrn väntar operation för min lilla son, han har ett kort tungband som de ska fixa till. Lite nervöst är det allt, aldrig varit med om att någon blivit sövd.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Maria! Hur gick det med gullisen? Tänker på er! Kram!

 3. stepup2fitness skriver:

  Hoppas huvudet känns bättre nu! Sov gott bästa Lotta. ”Ses” imorgon!!! KRAM.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s