Lördag med glitter

Vaknade kl sju trots att vi kom hem först vid 00.30-01.00 i natt. Jag märkte det inte då men känner nu att jag nog har någon magbacill i kroppen, lite för svag och skakig, liksom..

Proteinshake + Femme Power + espresso och sedan körde jag söndagens pass eftersom det är fri måltid på morgonen så tänkte jag att ren styrka passar bra före amerikanska pannkakor.. imorgon blir det mage och HIIT..

Crosstrainer 5 min – uppvärmning (Hamnade på annat pass i klockan, totalt ca 40 kcal)

Cirkel 3×10:

Bulgariska utfall med kettlebell

KB Sumosquat

Deadlift med KB

Före nästa del av progragrammet gör upphopp på låda/stepup bräda  10 st

Cirkel 2 – 3 x 10:

Utfall KB 2×10 per ben

Oneleg deadlift KB 2×10 per ben

Oneleg bridge (upp och ner med benet rakt ut) 3×10 per ben

Avslutade cirkeln med upphopp på lådan igen 10 st

Ligg på rygg med fötterna på pilatesboll – dra in benen – 2 x 15

Andra delen av passet:

KB Swings 2 x 30

Cirkel – 3 x 10

Armhävningar, ev med ena handen på stående eller liggande kettlebell

Bicepscurl kettlebell

Dips mellan bänkar

Stå som i planka med armar mot träningsbänk och gör KB rodd

Stående hög rodd med hantlar

”Shrugs” med hantlar

Ligga på golvet och flytta runt en vikt framför och bakom ryggen

Gör 3 varv och sedan:

Clean & Press 3×10 per sida

Efter det blev det lite stretch! Passet var sååå jobbigt idag, skakig och svag som sagt. (Låg puls dock) Körde med låga vikter och bra ”form”.

Till frukost blev det äggviteomelett med ägg och skinka och amerikanska pannkakor 🙂 GOOOD fri måltid.

Maken vill äta pizza som fri måltid ikväll. Jag ska nog göra en egen pizza med Beatas lågkollisbröd som botten till middag. Jag ska köpa någon riktig god skinka, superstark ost och ananas. Lagom urballat 🙂 Jag skulle gärna äta en American Pan Pizza men tycker nog inte att det är värt att gå upp 3 kg i vätska tills imorgon, jag minns förra söndagen…

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka få ur glittret ur håret, och få bort glittersprayen från kroppen..skratt. Jag ser ut som en disco kula 🙂

Jag ska snabbt avverka mina att-göra-saker hemma för att sedan ligga i soffan framför brasan och läsa 4 nya kokböcker och sedan börja lite nya kostböcker 🙂

Hur mår ni idag? Tränat? Ätit något gott? Kram!!!!!!!!!!!

10 kommentarer Lägg till din

 1. Hej-hej! Dumma magbacillen – bort med dig!!! Jag tog dagens vilodag igår, hade ingen ork i kroppen. Bättre gick det idag, men mkt segt och tungt i början. God frukost och strax dusch här med, utan glitter 😉 Hoppas du hade kul igår! Du var så fin 🙂
  KRAM!!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack härliga Betty! Njut av lördag:-) Kram!!

 2. Ingen träning, ont i halsen :-(. Men, istället fick jag komma till insikt om lite saker, inte dumt 🙂

  Har också planerat för hemmagjord pizza med low carb-brödet som botten idag! Vi får väl jämföra erfarenheter sen! Jag tänker att det kommer smaka typ som vanlig pizza eftersom jag tycker brödet är så gott. Får väl se! Ska ta en sväng in till stan och se om jag hittar mozarella light när jag ändå är där, finns inte i vår lilla affär och det är sååå gott med mozarella på pizza tycker jag…

  Ha en underbart skön lördag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Då äter vi samma lika idag 🙂 (Gävle uttryck) Jag tror att jag kavlar ut lite tunnare, förgräddar 5 min?, sedan på med ngn stark tomatsås, god skinka, kanske lite vitlök, stark ost över (typ 17% västerbotten-like) och sedan 2 ringar ananas, in i ugnen jättevarmt i 10 min? Jag har precis läst bästa inlägget hos dig, hoppas att alla läser det. kram!

 3. Noretstar skriver:

  Längtar tills jag får min kb i julklapp! Då ska jag sno dina träningspass rakt av 😛

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vad roligt, Norestar:-) Nu gör du en ynkling (ligger halvsjuk i soffan) glad 🙂 Håller tummarna att tomten levererar!

 4. Maria S skriver:

  Hej!
  Här var det vilodag på schemat men jag tror jag ställer mig på crossen och kollar BL USA på datorn. Istället för att kolla i soffan 🙂 Får passa på när lillkillen sover och man och dotter drar till stan en sväng. I em väntar kalas för en liten 3-åring med middag så mina fria måltider går åt då.
  Ha en fin dag!
  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Åhhh 3 års kalas:-) MYSIGT! Njut av fikat, vi ligger och dividerar i soffan vad kvällsgodiset ska bli.. Njut av din dag 🙂 kram!

 5. Therese skriver:

  Hej hej! Så gott med amerikanska pannkakor. 🙂 Här är vilodag idag, skönt! Har hunnit med lite hushållsarbete på förmiddagen. Det är välbehövligt ibland. 😉 Har varit ute med syskonvagnen under regnuppehållet, men fick lite styrka då ett träd fallit över vägen och jag fick lyfta över vagnen. 😀 Nu väntar ett julbord tillsammans med kompisarna = fri måltid men inget frossande. Krya på dig!!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Njut av varje tugga:-) Jag har precis bakat saffrans scones, så nu blir det mellis (utan kollisar) Hoppas du får mysig dag! Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s