Planering för vecka 49

Rediga söndagen 🙂

Matplanering för veckan:

Måndag: Köttfärslimpa m rotsaker (resten från söndagen)

Tisdag: Cowboy Chili (står och puttrar idag)

Onsdag: Cowboy Chili (med ngt annat tillbehör för att göra familjen nöjd)

Torsdag-Söndag: Planeras och inhandlas torsdag

Träningsplanering:

Måndag: Stretch/Vila

Tisdag: Ben/Rumpa + HIIT

Onsdag: Överkropp + Steady State

Torsdag: Mage + Steady state

Fredag: Stretch/Vila

Lördag: Överkropp + ben/rumpa

Söndag: Mage + HIIT

Status:

Jag är inte riktigt 100% just nu, mitt sår i bihålan läker inte så jag blöder mycket näsblod.. trist. Min axel/vänster bröstmuskel är inflammerad fortfarande så jag anstränger inte den muskeln..

Jag ska tänka mer på hållningen och införa variationer på plankor fler dagar än ”bara” magdagarna..

5 kommentarer Lägg till din

 1. Fråga: Tycker du det är jobbigare att köra hiit på dagar när du kört ben/rumpa eller har det ingen betydelse? Eller kör du hiit just då för att kräma ut de sista ur benen?! Vill veta hur jag ska tänka 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Det har nog ingen betydelse för mig, jag mixar pass för att det ska bli lite ”olika” från gång till gång, samt försöker tänka hur det fungerar med övriga dagen. Ex så försöker jag köra jobbigaste styrkepasset före min fria frukost på lördagen:-)

   1. Smart, jag får lära mig att tänka lite mer!

 2. stepup2fitness skriver:

  Fin planering as always! Tråkigt att läsa om din bihåla, blöder det när du tränar/tar i eller kommer det spontant? KRAM i massor!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Det kommer spontant och varje morgon så har det koagulerat i näsborrarna, så då måste jag skölja ur näsa/bihålor för att ens få luft. Jag fick ju kortison kur nr 2, 4 doser om dagen i 1 månad och sedan 2 doser i en månad. Snart är månaden slut, och inget bättre.. kanske till och med sämre.. Jag vill ju verkligen inte operera mig, som de hotar med. Men det blir nog bra snart 🙂 Det är många fel på en bra häst, har jag hört.. skratt. kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s