Hemma med gullisen :-)

Nu har jag hämtat magsjuk gullunge från pappa och vi ligger i varsin soffa framför brasan. Han tittar på något experiment med krut (??) på tv och jag läser bloggar en liten stund. Jag har mått lite illa hela dagen och undrar om förra veckans baciller fortfarande ligger kvar i kroppen? Stackars Emma är magsjuk så det  verkar  att gå runt just nu… Vi åt lite saffransscones när vi kom hem och ligger nu och vilar och ser hur det går. Gullungen som INTE gillar lussekatter, älskade saffransconesen:-)

Hoppas att ni mår bra!! Kram på er härliga webkompisar!

12 kommentarer Lägg till din

 1. Emma L skriver:

  Hoppas T kryar på sig! Kram

 2. stepup2fitness skriver:

  Hoppas T kryar på sig!! Ha nu en mysig kväll!! Kramkram!

 3. Kram till er båda!

  Saffranssconesen måste jag ju bara testa typ direkt meddetsamma!

 4. fokuseradenergi skriver:

  Tack härliga kompisar, gullisen är piggare och mamma är sämre. Ingen träning för mig imorgon, utan vila. Sååå härligt att ha honom hemma igen. Vi har skrivit in 2 saffran påsar i nästa handling så att vi kan baka nya scones.. massor med kramar!!!!!!

 5. fokuseradenergi skriver:

  Beata, jag kom på att mina gjordes med BakePro och inte vaniljproteinpulver, och jag använde Keso mini istället för Kesella, samt att jag glömde bakpulvret.. Inte många rätt men mycket gott. skratt. Vi värmer i micron från fryser och delar dem i 2 bitar och sedan rostar dem 🙂 Då blir de inte så svampiga. kram!

 6. Maria S skriver:

  Krya på er båda två!!!
  Måste oxå testa de där sconsen, låter ju väldigt gott!
  Kram

 7. Helena E skriver:

  Nämen, är det mina saffransscones det talas om?! Så stolt jag blir 😉 Ska testa dina små ändringar också när jag gör nästa gång, eller nja, inte att skippa bakpulvret då, men det andra 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   Dina saffransscones är kanon, Helena!!! WE love them 🙂 Ny sats till helgen 🙂

 8. Funkar att frysa då alltså? Gött! Ska testa en liten sats imorgon, det är ju det där med mandelmjölet som jag inte vet om jag tål eller ej. Får testa helt enkelt! Bakepro har jag inte och mitt vaniljpulver är ju så äckligt… Kanske funkar med vanligt osötat p-pulver utan smak? Och keson, mixar du den eller? Jag brukar göra så för slätare konsistens. Har iofs både keso och kvarg hemma…

  Men nu ska jag gå och lägga mig, så trött!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej! Jag hade kört med neutralt proteinpulver, men undrar om proteinet blir förstört när det värms upp? Kanske du kan byta ut mandelmjöl mot lite husk och sesamfrön mm? Kanske ha lite andra nötter? Jag mixar rubbet så att det blir finkornigt inkl keson;-) Kram!!!!!!!!!

 9. Smaljeansen skrev om det där för ett tag sedan, om att protein inte borde förstöras mer av att hetta upp än det i så fall förstörs i magen, eller hur det nu var… Svårt att undersöka själv, antar jag!

 10. Helena E skriver:

  Det finns inget som säger att det förstörs av upphettning. Det gör ju inte ”riktigt” protein till exempel. Funkar bra att frysa också! Idag måste jag testa Olgas pepparkakor! 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s