God måndag

God måndag webbisar!

Släpade mig upp från sängen när klockan ringde, tog på mig mjukiskläder, ett glas vatten + espresso sedan var jag redo för 60 min tortyr (läs stretch)

Jag är så tacksam för tipset med P90X stretchen för hela  kroppen får sig en riktig omgång och idag kände jag att jag verkligen vill göra detta oftare för att bli mjukare i kroppen och få mindre ont. I slutet av passet började jag kallsvettas och må illa, jag hoppas och tror att det bara var hunger? Avslutade med 3 min plankor och nu har jag duschat och äter grötplättar med kanel och äppelmos + vitaminer..

Snart hoppar jag på tåget till Sthlm och ikväll så kommer gullungen hem från pappa.  *Längtar*

Har ni sovit gott? Orkat träna ännu?

Kram, njut! Det är måndag 🙂 Vi har en heeeeeel vecka framför oss!

9 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Säkert hunger som orsakar skakningar! Det händer mig hela tiden…hunger och jag går inte ihop! Igår tränade jag på gymmet och mina ben skakar fortfarande något och är ganska obekväma 🙂 Härlig känsla! Idag kör jag nog ett kortare core-pass! det ser jag fram emot! ha en superfin måndag!

 2. Betty skriver:

  God morgon! Härlig start på veckan, skön stretch. Jag längtar att få testa, har tittat igenom och den verkar superbra. Hoppas du får en finfin dag och en mysig kväll med gullungen!
  Kramkram.

 3. Beatatjata skriver:

  japp, slapp-tränat, för att känna av formen lite. Skön start! Men så här i efterhand känner jag att jag nog kunde tagit i mer. Men, bra att inte göra för mycket och inse i efterhand att det var dumt :-).

  Så det är denna tortyr jag har att se fram emot?! Ska se till att få in det i veckans schema, ska bli mycket spännande…

  Ha en underbar dag!

 4. AmandaP skriver:

  Jag ska ta ett cirkelpass med kb, framåt fm.
  Undrar vad är P90X? Var hittar man det?
  Underbart att din son kommer i dag, måste kännas som man blir ”hel”?!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Amanda 🙂 P90X är en träningsserie som man kan köpa, killen som kör det lovar ett visst resultat om man kör hela programmet 😉 http://www.extremebodyworkout.com/ Jag har bara kört Yoga och Stretch från det programmet hittills. De måndagar Gullunge kommer ”hem” igen så somnar jag jättetidigt för jag är så ”slut” mentalt över veckan som varit, typ som om jag är orolig och när han kommer hem så blir jag så lättad att jag somnar. skratt. Jättelöjligt för han har det jättebra hos pappa. Men jag läääängtar tills ikväll. Vi ska ha det supermysigt.

 5. Helena E skriver:

  Hej! Såg hos beatatjata att gullungen är sjuk. Trist! Hoppas du håller dig borta från bacillerna! Ska kolla in det där stretchprogrammet, jag skulle VERKLIGEN behöva det. Kanske blir det lättare att få till det om man har nåt att följa?

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Helena! Jag har precis hämtat gullisen från pappa. Han verkar ganska ok, vi har precis njutit av dina saffransscones till mellis. Det verkar gå bra hittills.. 🙂 P90X stretch programmet är det bästa jag hittat hittills, tack vare tips från Jessica (tror jag) :-)) Saken är den att även om jag skriver ut ett eget program så minskar jag ner stretch tiden när det gör ont, när jag följer en video så är det bara att härda ut tills han säger att det är dags att byta.. 🙂

 6. Jessica skriver:

  Kul att du gillar stretchen! 🙂 Det har i ärlighetens namn gått alldeles för lång tid sedan jag körde stretchen själv, men cardiopasset blev av igår, idag kör jag kenpopasset och imorgon blir det yoga. Jag gillar passen, men det kommer aldrig bli att jag kör hela 90 dagar, 6 dagar i veckan. Vill liksom ha liiiiite mer variation än så 😉 Tycker personligen att yogan skulle kunna vara lite kortare, det känns som att första 30-45 minuterna är väääldigt utdragna med mycket prat. Nej, nu får jag ta och fokusera på studierna igen, så det där passet kan bli av någon gång!

  Krya på er!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s