HIIT passet är avklarat

Tack och lov så finns det träning, fick lite psykbryt (läs gråtfärdig) efter morgonens naprapat besök men lite goda vänner och endorfiner piggar snabbt upp. Nu mår jag bra igen 🙂 Livet är ett maraton och inte sprinterlopp, och nu är det dags att gå i depå eller något liknande 🙂

Dagens HIIT pass – pulszonerna ser ut att vara fel men pga korrigeringen av pulsen så stämmer inte pulszonerna på bilden riktigt med verkligheten. Denna bild avspeglar min normala pulszon och ej den korrigerade.

 • 5 minuter – Först pulstest för att kolla att allt står rätt till, det tar 5 min med min klocka. 2 minuter under 100 i puls, 2 minuter 100-130 i puls och 1 minut över 130 i puls. Sedan jämför klockan med hur jag brukar vara, idag hade jag lägre puls än vanligt och då korrigerar den mina pulszoner nedåt.
 • 5 minuter – Jobba upp till pulszon 4, sedan ner till pulszon 3, upp till 4 ned till 3 osv
 • 5 minuter – pulszon 4 steady state
 • 4 minuter – Jobba upp till pulszon 5, ned till pulszon 4, upp till 5 ned till fyra osv
 • 4 minuter – steady state pulszon 4
 • 4 minuter – Steady state pulszon 3

346 kcal och 36 aktivitetspoäng

 

3 kommentarer Lägg till din

 1. Bra där, ”livet är ett maraton…”. Bra jobbat med intervallerna, ha nu en underbar dag!

 2. stepup2fitness skriver:

  Grymt! Är också klar med mitt pass, dricker proteindrink och skakar. 100 av mycket…

 3. Maria S skriver:

  Härligt jobbat 🙂 tycker alltid träningen vänder mitt humör om jag är nere.
  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s