Söndagsträning

Vaknade tidigt och var exalterad att idag var tuffaste träningsdagen i veckan. Såhär med facit i hand så borde jag insett att det inte skulle bli något 14921_380016118761899_452658991_nrekordresultat efter tuff vecka med dålig sömn men jag är ändå nöjd! Jag gjorde hela passet och jag tog ut mig ordentligt!

  • 5 cirklar som innehöll 5 övningar var och jag gjorde 3 varv av varje cirkel. Alla styrkeövningar mellan 20-25 rep och all cardio var 30 sekunder långa.
  • 4 sorters armhävningar, totalt 240 stycken; Close-grip pushup, half crow pushup, scorpion push up och triceps pushup.  Jag gör merparten av dessa på en låg box för att orka göra dessa korrekt.
  • En galet jobbig planka. Stå i plankan och ha en stepup bräda eller plyobox mellan fötterna. Hoppa upp med fötterna på plyoboxen och sedan ner på sidorna i 30 sekunder. Kallas Harpy.
  • Varje cirkel innehåller minst 2 cardiodelar ex; Stående mountainclimber med hantel i händerna, jumping jack squat, plie hops, stjärnhopp, Saxhopp, hoppa upp och krama om knäna (den klarar jag inte ännu) mm. 486055_380031135427064_1128107448_n

Nu har jag ätit grötplättar med bär och äppelmos och snart ska jag göra lite nytta. Åka till mataffären och fylla på med frukt och grönt till veckan och sedan blir det mys framför brasan, tror jag. Behöver lite inför tuffa arbetsveckan.

Kram!

En kommentar Lägg till din

  1. Anna B skriver:

    Härlig söndagsträning:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s