Sol

Underbar kall morgon! Gick morgonpromis med maken vid 7 imorse, det var soligt och – 10 grader.. Efter 3 km så kände jag inte fötterna

20130309-084908.jpg

så vi fick springa i några hundra meter för att få upp värmen i dem igen och vilken härlig känsla det var! Kände mig som en gasell, jag har ju inte tränat på en vecka! 🙂

Här lite bilder från morgonen, de små prickarna på vänstra bilden högst upp är 6 rådjur på isen, de har gått fram och tillbaka hela morgonen…

Nu äter jag varm smörgås på groddat bovetebröd och dricker massor av grönt te. Drömmen idag är att få en timme i ett soligt hörn med en kaffe och få bli lätt rosa i huden istället för genomskinlig grön:)

Har ni några roliga planer för dagen? Jag ska städa min garderob, sola lite (om det går) , försöka få med gullungen på geocaching och baka äppelpaj till maken…

8 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Planen för dagen är att packa och fixa inför vår skidsemester. Imorrn drar vi till Sälen för några härliga dagar. Ska bli så skönt att bryta rutinerna för några dagar 🙂 skönt att du mår bättre. Kram

  1. Åhhh vad härligt det låter Maria!! Hoppas att ni får kanon!:) Kram!

 2. Christel Seidel skriver:

  Underbart med lite sol. Ska dock ägna dagen åt inomhusaktiviteter. Först 1h GRIT träning så att jag snart kan skick in film för licensieringen. Sedan blir det sista matchen för innebandylaget innan Slutspel. Viktigt att de får behålla sin tredjeplats. Är gräsänka i helgen så jag hade tjejmys igår med teater och tjejmys ikväll på restaurang. Bakar o groddar för glatta livet 🙂 kram …

  1. Åhhh vad härligt Christel! HÅller tummarna för bästa filmningen:)!! Kram

 3. beatatjata skriver:

  Har inte kommit så långt än och njuter av det. Röjt lite, det värsta, och njutit tv-serie medan liten sover. Kanske hinner lite till… Tar ut henne i vagnen sen när vi ätit lunch, sen kommer V och T hem från skidbacken och vill förmodligen äta mer :-). Vänner kommer förbi i eftermiddag för lek, fika och träningssnack. roligt! Och så mello ikväll, förstås. Till middag blir det helstekt kyckling och klyftpotatis. Maken nämnde något om hemmagjord bearnaisesås också… Mmmm!

  1. Låter härligt!!;-)

 4. Pia skriver:

  Startade dagen med ett härligt pass på gymmet! Kom hem till en liten som spyr…:-( Så nu går man bara och väntar när nästa blir sjuk. Eller man själv…Fint väder ute, solen skiner. Hoppas på en promenad ännu idag!

  1. Ta hel vitpeppar 10-15 st 2 ggr om dagen i förebyggande syfte. Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s