Bästa söndagen! Heja mig – 1 resultat uppnått i Next level!!!

Vaknade supertrött! Fiskmåsar är absolut en nackdel med att bo vid vatten och snarkande make är också ett otyg:) Jag gav upp och

20130428-085531.jpg

gick och tränade istället…

Jag kände mig svag och var väldigt intresserad av utsikten istället, spanade på våra skäggdoppingar mm tills jag insåg vad jag gjorde! SKÄRPNING! Next level handlar om OBEKVÄM träning, inte myspys!

Bröst och rygg och cardio!

  • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Bänkpress med passning
  • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Bänkpress på lätt lutande bänk med passning
  • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Bröst i maskin i superset tillsammans med Chins (mha av gummiband totalt 51 st)
  • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps –  Framåtlutad rodd med hantlar
  • 4 set maxreps – mountainclimber plankor på bosuboll för att även koppla in balansen
  • 4 set max reps ”seated legtucks” på bänk
  • Powerlift 3 set 10, 6 och 4 reps – Deadlift med skivstång

Efter det skulle jag springa och gullungen cykla men han var mitt i sitt så jag stoppade i mina hörlurar OCH gjorde ett BRA VAL! Jag valde INTE en skön ljudbok utan valde det OBEKVÄMA med dunkande musik… Jag hade mjölksyra redan i första korsningen och sedan körde jag på. Jag kände varje steg efter passets deadlift, skinkorna kändes som betong…

Ett av mina mål i Next Level utmaningen var att sänka min tid på 5 km med 8 min och 50 sekunder och idag gjorde jag det!!! Det har gått i omgångar, för 2-3 veckor sedan kapade jag med ngn minut, förra helgen med 4 minuter och idag kom jag in på den tiden jag hade som mål. Det är inget snabbt mål men det var mitt första mål på LÄNGE med jogg, så nu är det dags för nytt mål:) HEJA MIG:)

Frukost, lite fix och sedan hoppas jag på en tupplur i bikini på altanen ihop med en ljudbok:)

Kram!!! Hur går det för er i utmaningen?

7 kommentarer Lägg till din

  1. Nina skriver:

    Jag vaknade med en grymt skön träningsvärk efter body rock-passet igår. Dagens första träning blir en lång PW i solen med dottern. Sen kan det nog bli ett litet muskelpass innan sängen också =)

    1. Härligt Nina!! Det är så vackert i Valbo, visst bor du där?` Du vet att du har bästa pulkabacken att köra intervaller i nära ett av dagisen? När jag bodde där så hade jag publik:) Pensionärerna satt på rullatorerna och kollade.. hahaha. Ha bästa dagen!!! Lotta

  2. Maria skriver:

    Härligt jobbat!! VAD man lyssnar på i lurarna är viktigt i det sammanhanget.. 😉
    Här förbereder jag vår trädgårdscirkelträning som ska starta idag ..
    Tyvärr har vi inte den värmen jag hade hoppats på – än..
    Ha en fin dag!!
    Kram

    1. Ni blir nog toksvettiga ändå:-) Superkram

  3. Cilla skriver:

    Härligt jobbat Lotta! 🙂 Du är grym! Krams

  4. Ann-Louise skriver:

    Fy för fiskmåsar, jag har massor vid mitt jobb och vissa tider från man nästan springa (eller cykla som en tok) för att undvika dem när man ska in till kontoret 😦
    Snarkande sambo är oxå jobbigt 😉

  5. beatatjata skriver:

    helt grymt!! Du iinspirerar mig 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s