Hämtmat – sockerfälla?

I går kväll så var vi helt sluta efter jobbig vecka och beslutade efter hårda förhandlingar att hämta  mat på lokala thaistället. Jag beställde biff med chili och vitlök och grönsaker och maken ville bland annat ha wokade nudlar. När jag kom till stället så var det lååång kö så jag fick när kockan lagade vår mat.. jag höll på att svimma när hon hällde 1,5 dl SOCKER i makens wok förutom allt annat fett mm. Fy vilken besvikelse???!! Så i fortsättningen så behöver jag alltså vara ännu mer besvärlig när jag beställer hämtmat (vilket är ganska sällan men ändå?) -”Hej! Jag vill beställa mat för avhämtning. En styck nr 11 med extra kyckling, utan thai basilika, stek i minimalt med olja, utan socker, extra chili och gärna extra grönsaker” Jag tror att jag låter mannen ringa nästa gång:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s