Transformation – fast tvärtom

De flesta av oss som hänger här jobbar på bättre kost och mer träning.

Biggest Loser Australia körde en säsong med familjer, där 4 personer i varje team/familj tävlade med  varsin tränare. För första gången så startar säsongen med att dessa löjligt vältränade tränare får åka hem till sina deltagare och bo med dem en vecka och ÄTA allt de äter och bara tränar när FAMILJEN tränar… OTROLIGT intressant, dessa übersnygga människor blir fotade/filmade under veckan och bara 1-2 dagar efter ankomst så har de pluffsiga magar och de ser blekare ut, får ringar under ögongen. Michelle spyr efter lunch och får springa till toaletten mm.  Är det någon mer än mig som sett detta? Jag är bara i början på säsongen så jag vill INTE  veta vem som åker ut mm… Nedan ser ni hur mycket TRÄNARNA gick upp i vikt efter 1 vecka hos familjen (mycket vätska så klart men ändå…) No more cheating! (för mig alltså)

7 kommentarer Lägg till din

 1. beatatjata skriver:

  Gud vad coolt! Eller ja, förfärligt alltså, men intressant att se. Önskar att det kommer på kanal 5 så att jag kan spela in!

 2. Trillingnöten skriver:

  What? Helt galet! Jag måste kolla in alltså! Har du kikat på fit2fat2fit ännu? Hemsidan alltså!

  1. Tack Trillis, jag har kollat men gillar inte den hemsidan.. För rörig för mig, men hans historia är kanonintressant! Kram

 3. Jessica skriver:

  Jag tror inte det skadar att fuska liiite, får ju tänka på att dessa tränare säkerligen gick ifrån perfekt kost och mycket träning, till superdålig kost och näst intill ingen träning – och där ligger ju inte du i farozonen eftersom du äter bra och tränar bra 🙂

 4. Jag har en bra nivå på fusk nu Jessica, jag fuskar med rena matvaror så slipper jag dåligt samvete:-) Vi får se hur jag lyckas:-) kramisar!

 5. Elbe skriver:

  Scary: Men tror du inte att det var mest vatten? Jag kan lätt lägga på mig 3-4 kilo vatten om jag kolhydratsladdar ; )

  1. De åt OTROLIGA mängder med skitmat, bakelser, grädde, chips, öl mm, och resten är nog som sagt vatten….

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s