På väg hem på tuff-tuff tåget

Sitter på tåget hem och känner mig jättehängig, kanske febrig och ont i halsen så nu blir det ingen träning imorgon och förmodligen jobba hemma imorgon.

Jag passar på att titta på TV4 Play och Kvällsöppet som handlade om LCHF igår, det har ju varit många intressanta inlägg efter den debatten igår 🙂 (Måste se vad jag har missat)

Idag har jag haft en bra dag med mycket kärlek och mysiga smarta människor men jag har varit ganska hängig och tråkig men på INSIDAN så har jag hoppat upp och ner av tacksamhet för allt bra som händer.

Jag bjöd 2 av mina jobb-bästisar på kikärtsbollar doppade i choklad och kokos och de gick hem! 🙂 Vilken tur! Förra veckan försökte jag ge dem mina smaskbollar men de gick inte riktigt hem, ingen av dem gillade direkt torkad frukt.

Nu blir det vila ikväll och gosa med maken. Hoppas att ni har haft en bra dag? Kram

PS Inlägget om deltagare på Vasaloppet är ett ”levande inlägg” så jag lägger till och tar bort deltagare allteftersom det kommer in…

 

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s