Morgonens formcheck

(Jag vill se svällande muskler som får Karl-Alfred att bli avundsjuk :-), jag vill också att magskinnet på mitten ska ”fästa” i kroppen och inte hänga och slänga som kanske är svårt att se på bilden) Så här har ni en ABSOLUT oretuscherad bild på morgonens form. (inkl hängskinn på låren:-) ) Det är svårt att få snygga lår måste jag erkänna i min ålder men jag tror att jag kan lösa magen och ryggen med tiden, armarna och axlarna kan jag inte belasta så mycket just nu men tuggar på så gott det går.

15 kommentarer Lägg till din

 1. Tina skriver:

  Du är har ju rutor Lotta!
  Tänk när jag kommer så långt…
  Kramiz

 2. Therese skriver:

  Hängskinn säger du? Ser inget sånt alls. Supersnygg är du!!!

 3. maria mollstedt skriver:

  Kan bara instämma med föregående talare, toppensnygg ju!!

 4. Jag ser snygg definition på en snygg Lotta!! Kramisar!!

 5. Maria S skriver:

  Åh vad fin mage, vill oxå ha rutor 🙂 Krya på dig!
  Kram

 6. Ann-Louise (N) skriver:

  Du är jättefin! Jag ser bara rutor, inget hängskinn någonstans!

 7. AmandaP skriver:

  Så fin du är!

 8. Elbe skriver:

  Ser mycket bra ut! Rutor, japp! Men förstår vad du menar med hängskinn. På mig själv alltså : ) Det har ju varit uttänjt och så är det helt enkelt! Men för mig syns det bara då jag står på alla fyra, då ser det ju för knäppt ut förstås men annars får man helt enkelt se till att ha magmuskler som spänner ut det – problem solved ; )

 9. Carina skriver:

  Oj oj oj! Riktigt fin mage. Ska kämpa vidare mot en sådan 🙂

 10. Pia skriver:

  Snygging. Ser inget hängskinn heller. Men på mig själv, jo. Min mage ser platt ut då jag står. Men sen om jag sitter eller gör plankan…då är där en skruttig påse. Har insett nu att det inte går att träna bort. Det är löst skinn. Jag har tvillingflickor och var enorm då jag var gravid. Två bebisar som vägde 3 kg per man. Och jag är kort, 158 cm. Så min mage var verkligen stor. Den blir aldrig slät igen, och kanske den inte behöver heller. Jag har ju mina härliga flickor.

 11. Hot damn!

  Och det där hängskinnet gissar jag bara syns när du typ står i planka? Olga har det med, tror det är svårt att undvika när man fått barn… I den här posen syns ingenting i alla fall, du har ju världens snyggast mage! OCH lår och armar!!

 12. e skriver:

  det ser galet bra ut i mina ögon!

 13. Debbie skriver:

  Jättefin form! 🙂 Work it!

 14. Elgot skriver:

  Instämmer i kören, Jättefin form Lotta! 🙂
  Man ser inget häng någonstans. Tala snällt om din fina kropp!

  Och för att ta ett citat jag hittade på Myomys facebook-sida för en tid sedan:
  ” Your body is not ruined – you´re a goddamn TIGER who earned her stripes!”

  1. Vilket underbart citat! Hahaha:-) kram!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s