What to do when ….

Färdig jobbad för idag, tycker faktiskt att jag gjorde det jättebra trots jämmer och elände mm 🙂 Nu har jag planerat maten torsdag till  nästa onsdag (så det blir lite konstigt att läsa denna men börja alltså med torsdag för att få morgonens mat…)

Nu ska jag masa mig ner i köket och fixa middag och kanske ta tag i mina kakor MEN det är kanske dumt ifall jag får för mig att äta upp dem? Det är ju ganska trist att vara sjuk och kroppen verkar försöka lura mig att tro att om den äter HELA TIDEN så ordnar det sig nog. Jag är alltså konstant hungrig, trots rejäla portioner mat enligt konstens alla föreskrifter (believe me – allt är inmatat i dietist verktyget..)

Såhär ser veckan ut, och vill  ni göra er egen planering så ligger mallen längst ner i bloggen. Recepten kommer nog upp här om de inte redan finns OCH skink och ost paj receptet kommer från Helena!  (Thank you)

2 kommentarer Lägg till din

  1. ettdussinpannor skriver:

    Värsta planeringen!

    1. Hahaha, du vet.. stressigt liv kräver planering:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s