Heeeelt slut!! Jobbigt med ego-dagar!

Idag har jag haft en egoistisk dag. Ingen gullunge hemma och maken grejar med sitt… Först 65 minuter styrketräning ben/rumpa/mage. Skön frukost tillsammans med tidningen. Utan att duscha började jag sedan att greja med tvätten, blomstervattning, göra 2 olika bönsallader, vitkålsallad mm. Vispade ihop proteinstinna pannkakor till lunch. Sedan…. tog jag pass nummer 2, cardio steady state i 30 minuter och sedan yoga/stretch. Efter detta var jag väääldigt mör, hårinpackning och bastu med snö mot kroppen för kyla och sedan in igen och NU är jag HELT FÄRDIG. Vet knappt om jag orkar fixa middag? Kanske bestämmer  mig för att överleva på popcorn idag, vi får se:-) Imorgon väntar löpning med intervaller med maken och HELST det överkroppspasset jag missade under mina 2 ofrivilliga vilodagar i veckan…

Hur mår ni? Kram!

9 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Skönt med egodag, jag laddar för två egodagar 🙂 Jag fick till ett kort intensivt pass, 5 övningar, 10 rep av varje i 20 min. Sen lite mage på det, känns fint nu!
  Ha en skön kväll!
  Kram

  1. Coolt att du tar tillvara på 20 min och kör stenhårt, respekt! Hoppas att du får underbara ego-dagar!!! Kram!

 2. Jessica skriver:

  Är tyvärr rejält sliten idag, körde träning igår men nu i efterhand förstår jag att jag borde stått över. Ont i kroppen och lite halsont, samt stått i diverse konstiga ställningar och skruvat IKEA möbler hela dagen.. Imorgon fortsätter flytthjälpen, hoppas på att vakna frisk och utvilad! Hoppas kunna vara lika duktig som du om ett par dagar! (vad man saknar träningen så fort man inte kan träna!)

  1. Jag var duktig och vilade när jag var hängig i veckan:-) Nu får du vara duktig och vila tills du är pigg:-) Hoppas att du vaknar superpigg imorgon. kram!

 3. HelenaE skriver:

  Bra jobbat!! Popcornsmiddag funkar väl, det är ju lördag! 🙂 Och snyggt och färgglatt imorse, my style 🙂 Hur gick det med huset?

  1. Handpenning betalt och tillträde 30 mars…. Häftigt och pirrigt och lite nervöst. Vi vill ju göra ganska stora förändringar och mycket kan påverka detta… Hoppas att du har det bra! Saknar dig:.) Kram

 4. Härlig lördag! Jag är jättetrött efter rolig men intensiv dag, snart i säng med den här gamla morsan, ”väckarklockan” börjar väl låta och hoppa i sin spjälsäng innan 6… Tänkte köra intervallerna direkt så de är gjorda, imorgon kväll blir det nämligen bio. Igen!

  1. Oj, avis!! Bio igen? VIlken film? VI ska också ut och springa i snöstormen direkt när vi vaknar 🙂 Annars hinner vi säkert ångra oss. Massor med kramar!

 5. Ann-Louise skriver:

  Bra jobbat! Här blev det ingen träning alls igår, det blev en rejäl städning i köket istället – skurade både här och där 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s