Lovely Sunday

God morgon!

Den här helgen har gått för fort! Idag ska jag försöka få tiden att gå riktigt långsamt…

Vaknade och shottade espresso och aminosyror 🙂 Sedan letade vi broddar för det var verkligen halt idag och sedan gav vi oss iväg för 3:e söndagen i rad, jag och maken. VI joggade och intervallade i 7,5 km och det var tungt med all snömodd och is, men vi var vid gott mod. 571 kcal och 72 poäng! (vi stack ut lite efter kl sju så därför är det mörkt på bilden)

Jag är som en frusen pinne så nu efter att ha lagat middagar för veckan och ätit frukost så tänker jag gå och lägga mig i badet och bli varm igen. Göra lite ansiktsmask, fila fötterna mm. Jag ligger ett överkroppspass back sedan vilan i veckan så OM jag  orkar så ska jag köra  ett komprimerat sådant i eftermiddag tillsammans med lite yogaövningar.

Det är mycket som händer i mitt liv just och på många olika plan, för att inte tappa bort mig så kommer nog en stund gå åt till att prata igenom en gemensam målbild för ex sommarhuset mm och sedan göra aktiviteter och tidsplan för att komma dit, utan att stryka med på kuppen 🙂 Jag har ett favorit ordspråk ”If you don’t know where you are going, you might as well end up anywhere” Jag är INTE sådan, jag vet vad jag vill, vart jag ska och jag vill säkerställa att jag kommer dit 🙂 I alla fall när det gäller vissa saker.

Hur ser er söndag ut?

PS Jag orkade inte laga middag igår.. köpte 200 hg handskalade räkor, 1 msk skagenröra och kokade ägg och lade alltihop på en proteinsmörgås… kvällsfikat blev popcorn och 1 cl single malt whiskey (Oj vad okvinnligt.. skratt)

PS 2: Jag har galen träningsvärk i lår, rumpa och REVBEN? 🙂

12 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Spännande med sommarhuset! Jag sitter på tåget till Stockholm. Träningen idag blir skön simning el ev ett yogapass. Vi får se vad Ysuragi har att erbjuda 🙂 det blir iallafall avkoppling och mycket snack med tjejkompisar jag inte sett på väldigt länge!
  Ha en fin söndag!

  1. Jag är superglad för dig, Maria! Njut!!! 🙂 Jag skulle gärna lägga in mig på spa ett tag 🙂 kram!

 2. Skönt med långsam dag! Min känns väääldigt långsam, jag har varit vaken i förtielva timmar, typ, delar av hushållet är magsjuka… Hoppas kunna sova ikapp lite sen, får väl se. KRam!

  1. Fy vad jobbigt för er!!! 😦 Hoppas att du klarar dig! Kramisar! (Hel vitpeppar är ett bra tips:-))

 3. Ann-Louise skriver:

  Stackars rumpa… 😉
  Idag ska sovrummet få sig en städning och så ska jag köra ett benpass… hoppas inte träningsvärken håller i sig nästan en vecka igen. Grå och trist dag idag, med ett par plusgrader 😦 Önskar att vi oxå hade ett badkar att krypa ner i! Kram!

  1. Jag är nu badad och kör ansiktmasker mm :-.) Vill se pigg ut imorgon, men det är tufft just nu. Ser jättehängig ut, trist. Prova att köra utfallsgång idag, du kanske gör det redan? Mycket roligare än vanliga utfall:-) kramisar!

   1. Ann-Louise (N) skriver:

    Tack för tips, ska prova det nästa gång 🙂 De där enbensböjen är inte att leka med!

 4. maria mollstedt skriver:

  Härligt med målbilder, planer och saker som händer – finns inget värre än stiltje 🙂
  Viktigt att landa ibland och njuta för att inte tappa bort sig!

  Ha en fortsatt skön söndag 🙂

  Kramar i massor!

 5. Tack Maria!!! Nu är familjerådet klart och målet är siktat! VI får se hur lång tid det tar, vi behöver lite input från experterna i nästa steg 🙂 kram!!!

 6. Hej fina Lotta! Vilken härlig start på dagen ni har haft 🙂 Det är ju så kul att träna ihop 🙂
  Jag är som du, vet alltid vart jag ska och jobbar stenhårt för att nå dit – fokuserat är ordet!! Hur känns dina axlar nu när du tränar överkropp?
  Här är det vila idag, ska nu strax ut och shoppa lite… lite träningsprylar kanske 😉 Planen var skridskoåkning men isen är numera täckt med 1 dm regnvatten 😦
  Stor kram till dig!

 7. Heeej Betty! Jag kör väldigt lite som stör axlarna, ex så kan jag göra planka nu, det kunde jag inte innan = förbättring. Men jag kan INTE ha någon tyngd och samtidigt ha armen ut från kroppen, så jag skyndar lååångsamt.. Spännande att se vad du hittar på att shoppa idag 🙂 Massor med kramar!

 8. Jessica skriver:

  Vilket härligt morgonpass! 🙂 vet precis vad du menar med att alltid veta var man är på väg och hur man ska ta sig dit. Jag är också sån men har på grund av yttre omständigheter fått ge vika lite på det på sistone. Strävar fortfarande åt det hållet, men inte alltid omgivningen är så medgörlig som man önskar 😉

  Vila idag (fast flyttat åt bror min, så aktiv vila snarare) och vila imorgon med, vill inte riskera nåt med 13 dagar kvar i Sverige 😉

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s