Billig tuff söndagscirkelträning:)

20130203-084129.jpg

Godmorgon alla härliga!

Söndagsträningar är helt enkelt bäst! Kroppen full av alla kolhydrater från Ben and Jerrys glassen igår och full av energi efter lugn och mysig lördag:) Lovely!

Veckans billigaste outfit – 99 kr byxor från Stadium (ord pris), 99 kr tröja (rea) på Intersport, 149 kr bh (rea) från Sportamore. Jag skulle behöva minst 5 nya BH ar så en GRYMME-SUPERDUPER-rea skulle inte göra ont.

Min kompis är på Nike Blast och jag hoppats att de skulle ha billiga BHar men der kostade ca 300 kr styck 😦 .

Dagens pass! Cirkelträning – 5 cirklar – 5 övningar per cirkel – 3 set per cirkel – 20 rep per övning och på cardio 30-60 sekunder.

 • 3 olika sorters armhävningar – armhävningar samtidigt som du tar fram höger ben till höger armbåge och vice versa, armhävningar där man rullar en boll till ena handen gör en armhävning och sedan rullar den till andra handen osv, den sista var PLYO armhävning.. Skit tufft för mig.. Jag gjorde armhävningen på en låg bänk och klappade händerna emellan men klarade häften – efter det så slog jag nästan ansiktet i bänken..
 • Dagens cardio delar – Jack in squat, stående mountain climbers med hantlar, plyohopp med ett ben i taget på plyobox (från sida till sida), jumping liberty med hantlar, Squat jack, jumping scissors, swing kicks, rock star jump, hopprep och skaters.
 • Dagens jobbigaste – Rock and roll squat – gör en squat djupt, rulla ner på rygg och ta dig upp igen – start over:)
 • Magövningarn idag (förutom att magen är med på typ allt eftersom nästan samtliga övningar är instabila, ex så gör jag hantelpress på ett ben med spark framåt)  – hollow man (ligga på rygg raklång med bara rumpan i backen (tuff för  mig..), reverse sit up (gå snabbt upp och långsamt ned), pike crunch (benen rakt upp och gör situps), rock and roll squats och liggande saxa benen.

Japp, det var nog allt! Startade och slutade med skumrulle och käppövningar! Hittar ni bästa billigaste rean på sport Bh så berätta gärna!

Vad händer idag? Nu ska jag duscha och städa gymmet, jag råkade tappa ut lite BCAA över det mesta:) KRAM!

5 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Är fortfarande sjuk och ännu ynkligare än igår:( kroppsvärk och feber nu:((( Jag fyndade en sport-bh på gymgrossisten.com förra veckan. Har ännu inte hämtat ut paketet så jag vet iofs inte om det var ett fynd värt namnet men i alla fall.

  Längt på träning nu… Men det är nog typ en vecka bort tyvärr. Kram

  1. Åhhh trist Anna:-( Krya-kramen!!!

 2. Pia skriver:

  Jag behöver också nya sportbh:n. Gillar stadiums soc. Köpte igår några därifrån. Kostar 19,90 euro. Kollade på lindex på deras sportbh:n och de såg trevliga ut. Hann inte prova då jag hade två svettiga 5-åringar med som vill fika. Men tycker de var ännu billigare än stadiums. Jag har vuxit ur mina. Köpte några par nya i december utan att prova, tog den storleken jag brukar ha. Men de är för små. Blivit bredare över ryggen tydligen 🙂

 3. Ann-Louise skriver:

  Jag gillar också att träna på söndagar, det ger en skön start på ny vecka!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s