Nyfiken på Paleo? Kanske läsa detta först?

Jätteintressant blogginlägg och video om paleo och stenålderskost, eller kanske lite mer att det INTE är stenålderskost..

images (5)

Dieter kommer och går men förnuftet består? Nej, jag tycker också att det är jättesvårt, och ibland vill jag tro att det finns något enkelt och magiskt men det verkar inte vara så… Sans och balans, ät allt men inte alltid, allt i lagom mängd?

Jag försöker äta mixat; jag ser till att varje vecka äta både fisk, kyckling, ägg och kött. Jag äter alla grönsaker och frukter, och väljer så gott det går efter säsong, annars så blir det frysta grönsaker. Jag väljer olika fetter för olika ändamål, kokosfett, olivolja, rapsolja, nötsmör, avokado mm. Jag äter socker ibland men inte så ofta:)

Trevlig fredag:)

 

 

 

2 kommentarer Lägg till din

  1. Jag hörde detta för ett tag sedan…
    Varför krångla till det med maten?
    Jag håller med dig lagom är bra!

  2. Ann-Louise skriver:

    Tack för tips, ska läsa senare!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s