Kosten :)

bild2Sedan mitten av november så har jag fokuserat på att få ordning på kosten igen, fokuset ligger både på att minska fett i kroppen men även att äta mer balanserat. Det är inte på något sätt perfekt, jag klarar inte riktigt kostfiber (RDI) eller Järn (RDI) dessa 12 dagar som ni ser här.

Dock känner jag mig mätt, nöjd, glad och frisk! bild1

I cirkeldiagrammen så ser ni MIN optimala fördelning av näringsämnen som jag bestämt mig för:) Så jag jämför mig med en mall som jag själv skapat i programmet. Programmet heter DietistNet och finns som gratisvariant men med lite mindre antal funktioner. Liknande funktioner finns även i Shapeup appen mm.

Jag har matat in ALLT jag har ätit hela 2013 inklusive synder och lördagsgodis:)

Fullt fokus framåt! Jag tror att det här tar några månader till och det känns jättebra! Jag har fint sällskap på vägen:)

Klicka på bilderna för förstoring.

5 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Glad för dig att det funkar med kosten 🙂

  1. Jag med:) Skönt att inte lägga känslor och energi på det utan kunna fokusera på annat:-) Kram

 2. Anna skriver:

  Angående rutakuten, jag har lite mer än bara en bulle under naveln 😉 Vad kul att hålla koll på kosten. Jag försöker oxå göra de, vill äta så bra mat som möjligt och som passar magen. Inga e-ämnen och tillsatser och det funkar bra. Blev nyfiken på detta och ska kika närmre på appen 😛

 3. Maria Mollstedt skriver:

  Gillar att du förtydligar att det är just DIN fördelning och balans som nivåerna är räknade på 🙂
  Kram och snyggt jobbat!

  1. Tack Maria, och ja, detta är verkligen bara mina egna siffror och mål:-) Kram på dig!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s