Kall söndag

20130113-085028.jpgJag har vaknat flera gånger i natt av träningsvärken.. Jag hade ju träningsvärk som hette duga redan före passet igår och det blev inte bättre. Jag prioriterade om och bokade powerwalk med min Linköpingskompis:) (Vi går på var sitt håll och pratar i mobiltelefon (ni ser headsetet som sticker ut på bilden längst till vänster under mössan/håret/isen))

Det var verkligen superkallt här imorse, – 14 grader men isande på något sätt. Jag gick ut i kolmörkret med pannlampa på och reflexväst och sedan rakt ut i skogen och följde skoterspåret. När jag kom till ett kalhygge så gick solen upp, jättevackert:)

Bra start på dagen, nu ska jag tina och äta frukost. Det blev ingen kyckling igår för Maken (som vi firade födelsedag för) valde pizza till middag (Jag åt hemmagjord tortilla variant) så den ska tillagas idag. Jag ska även göra nötfärs/rotfruktsgryta som blir middag måndag och tisdag.

Senare kommer träningsplaneringen för veckan, 3 hotellnätter och långa jobbdagar, måste klura lite:)

Tränat? Vad gör ni idag?

2 kommentarer Lägg till din

  1. beatatjata skriver:

    Fortsätter helgslappen och förkylningsvilan. Ska gå en promenad tror jag. Typ exakt nu. Ett, två, tre!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s