Söndag med otränad formcheck

20130310-064135.jpg

Ett långt och lugnt pass i gymmet idag. Snorig men ingen förhöjd puls eller dylikt.

Startade med 30 minuter crosstrainer, sedan 3 minuter rodd.

Styrketräning med fokus på mage, biceps och triceps. Totalt 13 övningar och 3 set men olika antal reps. Sista övningarna gjorde jag dropset och fick se lite pump:-) Jag använde massor av utrustning och det var så rörigt att jag snubblade över sakerna när jag rörde mig mellan övningarna:)

Mitt i styrkan så körde jag 3 minuter rodd och jag avslutade med 10 min crosstrainer.

Längtar till semester, så igår gjorde jag halsband till resan. Vi åker till Spanien i april för tennis, långa promenader och cykling. Läääängtar!

Jag tog ett litet formcheck foto, men jag har ju inte tränat på nästan 14 dagar förutom Vasaloppsutmaningen så det var inget särskilt att visa. Jag är nöjd med min balans just nu, jag tränar bra och äter bra och vilar när jag behöver. Det låter enkelt men det vet vi ju att det inte är…

Vad händer idag? Jag bakar bovetefrallor, fixar tvätt, jag ska göra lite mat till frysen och gå en geocache promis med familjen! Kram!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Ann-Louise skriver:

    Skönt med semester, förstår att du ser fram emot den 🙂 Jag har kollat lite på träningsresor men det är ju så dyrt…
    Jag körde ett styrkepass mot kvällen, de sista armhävningarna var riktigt jobbiga, annars var det inget särskilt som hände. Läste en tidning som legat på hög ett bra tag så snart är det tomt 🙂
    Jättefina halsband, önskar att jag var lite mer händig (läs hade mer tålamod 😉 )

    1. Härligt att du är tillbaka AL!!:) Jag leker träningsresa och åker inte på en arrangerad…. Det finnns SATS på hotellet, gratis cyklar, vandringsleder har jga köpt i PDF format och tennisbanan är gratis:) Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s