Frågor och svar – frågor från Pia

Frågor från Pia:

Favoritfärg? Många!! Jag gillar mycket svart men även rosa, rött och vitt.

Bästa film du sett? Vilken svår fråga, vi tittar på ALLA filmer som släpps, vi älskar filmmys. Jag kan inte välja någon faktiskt..

Bästa bok du läst?hämta (1) hämta Jag har olika bokgenrer som är favoriter. Om jag jobbar och ex flyger eller åker tunnelbana så lyssnar jag bara på management böcker. De jag lyssnar om varje år är: Built to last, How successful people think, Tipping point. Den jag läser nu är Percy Barnevik.

Bästa boken 2012 var En man som heter Ove. Jag ÄLSKAR den boken!

Jag lyssnar/läser mycket biografier och förra året så blev jag tagen av Arnolds Scwarzeneggers självbiografi – om ni lyssnar på engelska så läser han själv första och sista kapitlet.

Vad har du för mål med träningen just nu?  Jag har jobbat hårt för att gå ner i fett sedan jag lade på mig för mycket av den varan under husbygget 2012. Nu kan jag ha rätt storlek på kläder igen och det känns underbart! Mitt fokus är ALLTID först och främst hälsa och att vara så frisk och stark jag kan vara. Men sedan har jag fåfänga mål, ex så fotar jag mage, rygg och armar och formcheckar lite då och då. För någon vecka sedan så fotade jag mig i bikini för att se om jag kan se lite starkare ut även i sådana plagg:)

Sedan är det ju alltid roligt att bli starkare, orka mer och eller kunna göra något jag inte kunnat innan. När jag klarade pullups första gången så var jag dryg och kände mig oövervinnlig i en vecka:)

image  0101

Det godaste du ätit? Jag har haft förmånen att resa och få äta fantastisk mat över hela världen, stek och hummer på Mortons i USA, sushi på ett ställe i Los Angeles som var magisk (och TOKDYR) mm. Det är viktigt att bli mätt för mig så jag är inte så förtjust i en liten bit av något på tallriken och sedan ska jag vara nöjd….

Hur träffades du och din man? Vi har jobbat ihop sedan 2001 (på olika avdelningar) då var jag gift med Timothys pappa. Nuvarande maken var intresserad redan då och jobbade hårt på att vinna mitt hjärta. Jag skilde mig 2006 och 2009 så blev jag tillsammans med Markus. Han friade 3 ggr före jag svarade ja:) hahaha.

Tränar han också ? Maken har tränat förr men är en riktig soffpotatis och är min totala motsats. Dricker Cola och äter chips och choklad varje dag, sitter bara vid datorn eller tv:n i princip, förutom våra vandrings-tennis-cykel semestrar. Han gillar att cykla MTB men är sämre på att sig ut. Emellanåt så lessnar jag och blir förbannad (oftast när han lagt på sig så mycket att snarkningarna blir outhärdliga) och då tränar han några veckor före han lägger av. Nu har han styrketränat 2 dagar… skratt.

2 kommentarer Lägg till din

  1. Pia skriver:

    Tack för svaren, roligt att få veta lite mera om dig. Härlig bröllopsbild, du är så fin 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s