Frågor och svar – från Maria

Frågor från Maria:)

Har du tränat hela ditt liv? Fram tills jag var ca 11 så var jag ganska klumpig och det var jobbigt att träna. Jag började spela fotboll IMG_0069och blev målvakt. Jag var skitbra i mål men fortfarande lat och var bra på grund av envishet och INTE pga bollkänsla. Jag åkte på skolläger och fick prova brottning och började med det under samma år. Jag slutade efter 3 månader för brottningen och fotbollen tog väldigt mycket tid (båda sporterna hade träning 3-5 dagar i veckan), då hade jag skrapat ihop en bronsmedalj på att förlora samtliga matcher fast på poäng (igen jag var väldigt envis) Jag avslutade fotbollskarriären i allsvenskan som målvakt men där trivdes jag inte alls, jag var för ung och det var en väldigt tuff atmosfär + att jag var tvungen att resa 35 km enkel väg för varje träning och match (6 dagar i veckan). Sedan spelade jag bara lite skojfotboll och gjorde inget särskilt förrän jag fyllde 25 år och fick åldersnoja över en natt. Jag började springa långt och länge och varje dag och sedan har det ökat på med åren. Efter ett löparknä så har jag varit tvungen att hitta nya träningsformer och sedan var jag med om en olycka 2010 som förändrat min träning ytterligare. Nu letar jag bara lösningar och tränar det som funkar för dagen:)

Drömresemål? Jag har rest massor i jobbet och privat genom åren, så det största ressuget är borta. Just nu så skulle jag gärna boka CIMG1828 CIMG1890en roadtrip genom USA med cabriolet och prova gym i ny stad varje dag och jag skulle även vilja boka 2-3 veckor i egen strandvilla i Thailand. Jag har också ett sug att åka till Alperna på sommaren och vandra:) På bilderna är vårt eget trädhus vi bodde i på bröllopsresan + vårt dayhouse nere vid stranden..

Smultronställen i Sverige? Vi har precis byggt vårt drömhus vid vårt smultronställe! Känns helt galet härligt!! Annars så gillar jag västkusten, alla vandringsleder jag varit på. Jag kan se det vackra i nästan allt så jag är rätt nöjd nästan överallt:)

image_013

Godaste desserten? :) Jag gillar väldigt onyttiga saker, brownie på Cheesecake Factory i USA, Mortons chokladtårta eller en Ben and Jerrys:) Annars gillar jag färska jordgubbar över nästan allt:2012-09-08 17.25.28)

2 kommentarer Lägg till din

  1. Maria skriver:

    Kul att få veta lite med om dig!! Brottning var lite otippat men låter kul !! 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s