Blåsig torsdag

Godmorgon cyberkompisar! Idag är det höst i Valbo och väldigt, väldigt vackert:) Jag ska jobba hemma idag så det blev en lugnare morgon. Shottade min dubbel espresso, proteinshake och 1 Femme Power… Jag vet, det känns helt galet men jag vill prova:) Har ni några erfarenheter av sådana produkter?

http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/fit-smart-femme-power-90-caps

Styrketräningspasset idag var ganska tungt, det ömmar i ryggen och vänster axel så ska jag fundera på om det är:

 a) latmasken eller b) behov av kiropraktor eller c)get over it:-)

Nu har jag ätit frukost, idag blev det en omelett på 2 ägg, 1 äggvita, lite kassler, röd lök, tomat, paprika, purjolök  och 1 banan (som förrätt) + massor av grönt te. Sitter och planerar maten från idag tills nästa torsdag så att vi kan veckohandla ikväll. Jag har lagt in länken nedan till min mall för veckansmat och veckans handling.

https://fokuseradenergi.wordpress.com/2011/08/26/exempel-pa-mina-planeringsverktyg/

Vad gör ni idag?

2 kommentarer Lägg till din

  1. Therese skriver:

    Godmorgon, lustigt när du skriver det! Jag har oxå ömmande axel.. helst när jag lyfter den ovanför huvudet. Det liksom strålar ut i armen. Svårt att förklara. Det gör inte ont när jag tränar. Här är fortfarande förkylt så jag har inte tränat sedan i lördags, en promenad i söndags blev det. Kanske lika bra så att axeln får vila. Ha en bra dag!! 🙂

    1. fokuseradenergi skriver:

      Smart tjej som vilar:) Jag vilade ju hela förra veckan så denna veckan vill jag gärna hålla igång men kroppen verkar tveksam… skratt. Hoppas att du får en härlig dag, Therese:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s