Härlig födelsedag!

Gullungen är hos sin pappa tills imorgon men han ringde och sjöng hela Happy Birthday dear mother och vad härligt varm och skön på sitt vis -”Har du fått träna så länge du vill idag?” -”Tog du i ordentligt?” -”Är du nöjd med passet?” Hahaha.

Det blev en promis till Stadium som sagt, och på vägen ångrade sig maken och ville prova skorna en gång till. Vi gick till McDonalds för att köpa en cappuccino innan vi gick hem i kylan igen  men det var galet lång kö så vi traskade hemåt igen. Intressant pulsrapport… Promis på mellan 80-104 i puls. (80 måste ha varit McDonalds kön?)

Nu har vi myst i soffan och bokat resa för nästa jul och nyår. Det är gullungens pappa-jul så vi flyr landet och far till Thailand till ett hotell jag varit på förr som har tennis, kajak, gym, MTB och världens bästa frukost 🙂 Vi har 2 andra resor planerade i år och det är Spanien i mars och EuroDisney Paris i maj (gullungens önskemål)

Jag har öppnat mina paket och det var en riktig skumrulle, hittills har jag ju masserat mig med gullungens frigolit rulle (flytgrej), Abecita Little wonder BH:ar (jag äääälskar dem), ett armband för gymboss mm. Jättefina presenter.

Nu blir det TV serie i soffan! Ikväll ska vi äta broccoli och kasslerpaj med äggstanning (inkl keso mini och lite grönmögelost) och pajskalet har jag lånat från BodyComf! Jag har gjort middagar till veckan med en mycket spännande näringsspäckad gratäng – återkommer efter smakprov imorgon.

Förresten! Glömde berätta att jag gjorde Live It Love It liggande bicepsövning imorse!! JÄTTEBRA!!! Testa ni också!

Har ni haft det bra? Kram!!!!!!!

14 kommentarer Lägg till din

 1. Lisbet Markland skriver:

  Det låter som ett härligt hotell i Thailand, vill du dela med dig? 🙂

  1. Jag berättar ALLT i morgon 🙂 Fika? Kram!!

 2. Cissi skriver:

  Grattis på födelsedagen, Lotta! Vilken härlig dag och va mysigt med resor inplanerade 🙂
  Massa kramar 🙂 Vi ses på onsdag!

 3. SuperSHEro skriver:

  Stoooort grattis! 🙂

 4. Emma L skriver:

  Vilken härlig dag. Du är värd varenda underbar minut. Låter så najs med Thailand men skulle aldrig få maken att åka bort över jul. Han är sååå konservativ. 🙂

  Ha en skön kväll. Kram

 5. bodycomf skriver:

  Härlig dag! Och vad mycket resor inbokade, lite avis 😉 Men när mina kids är lite större, ja då ska minsann jag också åka bort! Med eller utan dom, helst både och! 🙂 Hoppas pajen blev bra? Den blir nog ännu bättre imorn, när den stått till sig lite, det brukar dom bli. Jag ska göra den imorn, med kyckling. Ha en underbar kväll så ”ses” vi imorn igen! 🙂

 6. Jessica skriver:

  Åh, låter som en härlig födelsedag! 🙂 och skönt med så många resor inbokade, alltid något att se fram emot 🙂

 7. Therese skriver:

  Låter som en underbar dag! Det är du värd! Kul med massa resor, jag älskar verkligen att resa. Vi var iväg jämt innan barnen. Så fort vi hade pengar så reste vi upp dem. Senast jag var på långresa var till Kina på rundresa november 2008, gravid i 6:e månaden. Nu får vi nöja oss med att se Europa och även i höst blir det en vecka i Malaga tillsammans med vännerna. Ska bli underbart att få komma iväg. Kram

 8. Maria S skriver:

  Grattis!! Vilken fin dag du haft 🙂 Åh vad härligt att ha med så många härliga resor. Jag börjar bli så sugen på en resa till solen, få se när det kan tänkas bli. Oxå sugen på den övningen, ska testa på gymmet på jobbet iveckan.
  Ha en fin måndag!
  Kram

 9. Västgötskan skriver:

  Ett härligt ryggpass blev det imorse! 🙂
  Ha en fin söndagkväll!

 10. Tack alla för gratulationerna!! 🙂 Jag har haft en bra och nyttig dag! Tränat hårt på morgonen och en promis. Unnade mig cappuccino med en snickers-taste-alike och är supernöjd! Mina fria måltider gick åt i går… Massor med kramar till er alla och tack igen! Vad fina ni är!

 11. Ann-Louise skriver:

  Grattis på födelsedagen! Kul med resor, jag gillar oxå att resa 🙂

 12. Trillingnöten skriver:

  Vilken alldeles underbar födelsedag vännen! Så där ska det vara 🙂 Då är livet på topp! Och du inspirerar nog din son till att träna mer när han blir större också! Och det är ju en bonus. Hoppas du får en fin start på veckan!

 13. Annie skriver:

  Låter som du haft en jättefin dag! Och gud vad mycket resor inbokade, underbart ju! Massvis för er att se fram emot.
  Vad kul att du testade övningen, en av mina absoluta favoriter.

  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s