På väg hem

Jag sitter på tåget hem och snöflingorna dalar utanför fönstret. Tydligen ska vintern komma till helgen, bättre sent än aldrig.

Sitter och försöker värva Uppsala trafiken chef att hänga på vår Vasaloppsutmaning eftersom han pustar och stånkar och tycker att julen var ”hård” i år. Av någon anledning verkar han tycka att jag är halvgalen och han vägrar kategoriskt.. men vi åker tåg tillsammans många gånger före 4 mars så jag har inte givit upp …

Igår var en otrolig eftermiddag/kväll, så mycket fantastiska människor och öden i Biggest Loser. Jag hoppas VERKLIGEN INTE att vi kommer i bild så ofta som  man kan tro efter att vi haft en kameraman i ansiktet typ hela programmet. Om ni ser mig i finalen och jag tittar på mina fötter eller upp i taket eller åt sidorna så beror det på att jag inte såg scenen på grund av kamerakillen som står i vägen. Ni kan också råka se Louise som drar i mina armar för att jag ska hålla O som i OLGA högre men jag har ju så ont i axlarna så jag försökte motvilligt 🙂

Tack alla ni underbara tjejer som jag fick lära känna igår, det var FANTASTISKT!!! Min energinivå var låg hela kvällen för jag klarar verkligen inte att ersätta middagen med ett mellanmål, det var ju ganska lång tid på plats ca 15.40 – 20.00.

En annan höjdpunkt som jag kan berätta om nu eftersom Beata redan har ”outat” det är att hon kommer i strl 29 i jeans!! Motvilligt ska jag säga, damen började med strl 32 och fick mindre, mindre och MINDRE jeans. Fantastiskt härligt att få vara med när det hände, så tack för det Beata! Vi hittade en av mina favoritbutiker i Gallerian; Hollister, så det blev en kort vända där också förutom ett himla massa kaffedrickande 🙂

Tack Therese för skeden (så att jag kunde få i mig jordnötssmöret), tack Betty för smaskig proteinbar osv osv. Härligt generöst gäng!!!

Det ordet som bäst beskriver känslan idag är TACKSAMHET! Kram!

PS Olga var otroligt vacker, inte bara galet vältränad………..

PS 2 Vantarna är hemmastickade, hemmasydda och hemmabroderade

PS 3 Lotta – beige sjal, Beata – ljusblå (?) sjal, Betty – längst till höger, Emma – röd jacka, Therese på huk brevid mig, Louise stående längst till vänster brevid Beata. (Hoppas att det var ok att jag skrev det Louise, övriga har godkänt förutom Betty som jag hoppas är ok med det:-) )

15 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Så avis! Men du måste ju skriva ut namnen på dina nyfunna vänner:-)

  1. Jag vet inte om de vill det, så kanske de ska ge sig till känna själva? Betty och Beata och mig känner du nog igen? 🙂 Kram!

  2. Emma L skriver:

   Det är jag som har röd jacka på mig.

 2. Jessica skriver:

  Åh det låter som ni hade det supertrevligt! 🙂 Och vad kul att få träffas i verkligheten! Och skitsnygga är ni allaihopa också! 😀

  1. Tack Jessica 🙂 Kraaaam!

 3. Ann-Louise (N) skriver:

  Jättefina tjejer!!!

 4. Cissi skriver:

  Blir så glad när jag ser bilden! Vilka underbara människor jag fick äran att träffa igår. Synd att jag inte kunde följa med efteråt. Ni är underbara! Massa kramar från mig, Cissi 🙂

  1. Ja, det var synd Cissi. Men härligt att ha träffats IRL:-) Massor med kramar!

 5. Maria S skriver:

  Vilken fin bild på er 🙂 Låter som ni hade en härlig dag, glad för er 🙂 Kan ni inte ordna en gemensam bloggträff? Betty kan hålla en MBC klass…Skulle vara mycket roligt!
  Kram

  1. Hej Maria! Mysigt att du vill ses! 🙂 Vi bor ju ganska spritt så logistiken är en utmaning.. Kanske framöver? Massor med kramar!

 6. Louise skriver:

  Tack för igår! SÅÅÅ kul att träffas! Kvällen var fantastisk, har inte riktigt tagit in allt än… Tur att det finns bildbevis. Det är jag som står längs till vänser, klart att du får skriva mitt namn.

  Jag vill här med anmäla mig till Vasaloppsutmaningen! Mitt mål är att klara hela loppet, även klara minst 9 mil på krossen. Hoppas att jag och Therese kan genomföra vår plan.

  Hoppas att resan hem idag gick bra ändå och att ni inte blev stående allt för länge.

  Blev verkligen inspirerad igår och du får gärna utmana mig med olika pass, vi pratade lite om det igår.

  Kram

  1. Hej Louise!!! Vad roligt att du hänger på! Helt otroligt mål på 9 mil, jag suger på den karamellen just nu.. Jag ser framemot att vi utmanar varandra, Louise. Det var fantastiskt att träffa dig! Massor med kramar!!!

 7. SÅ glad att ni var med och vände provrumsdepp till provrumstriumf :-). Nu när jag sovit i typ 12 timmar så känns allt som en fantastisk dröm. Och så är det sant! Så glad att jag fått träffa er alla och bli så inspirerad och motiverad. Kram!

 8. Elgot skriver:

  Å vilken härlig bild!
  Jättekul att se er!! 🙂
  Stor kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s