Vasaloppsutmaningen – uppdatering

Jag får lite frågor om vad som händer om man inte orkar hela loppet mm, så jag vill bara påminna oss om att vi tränar hemma.. INGEN ser er, kämpa på, ta en paus eller bryt loppet och säg att du hade dåligt vallade skidor:-) Ingen dömer men vi uppskattar nog att vi är många som startar och försöker utmana oss själva:-)

Hur känns det för er på kanske och kanske-kanske listan? Dags att säga JAAAA vi kör!!?

Utmaningen på Facebook

När: 4 mars

Tid: Start kl 8.00 och slut när första personen går i mål, ca 4,5 timmar efter start.

Hur: Alla tränar efter sina förutsättningar ex; cykel, crosstrainer, löparband, roddmaskin eller dylikt. Jag tänker köra crosstrainer och titta på Vasaloppet.

Extra utmaning; Kör hårdare när de spurtar i loppet :-)

Bonus: Det vore trevligt om vi kan få se alla deltagare UNDER loppet, så maila mig gärna bild på när ni tränar, så lägger jag ut dessa (för de som vill)

Anmälda:

Betty (StepUp 2 Fitness) (så länge som det är ok med ont knä…)

Erika Å

Louise (Anmäl dig gärna på facebook sidan också)

Therese K

Beata (BeataTjata PostBaby Shapeup)

Helena (Bodycomf)

Trillis (Life in Progress)

Christel S

Pia N

Carolina B

Lorraine F (som kör Vasaloppet på riktigt veckan före!!!)

Jag

Sari K

Stig P

Kanske är med:

Annette

Ulrika LO

Annika L

Carinni

Maria S

Elgot (Frekkin´Fabulous)

Åsa (MotherhoodAllOnMyOwn)

Lisbet M

Kanske KANSKE är med:

Mathias K

Magnus R

Lars

4 kommentarer Lägg till din

  1. Trillingnöten skriver:

    Åh vad kul att det blir fler! Själv tränar jag på gymmet den dagen (ingen cross hemma, eventuellt promenad, men 4 timmar?? I kylan??), men tänker minsann inte ha nån jäkla T.shirt där det står vilken utmaning jag är med i OM det nu fallerar 🙂

    1. VIlken underbar idé!!! Jag vill ha T shirt!:-) Sedan vill jag ha en ny att ha på mig dagen efter ”Jag överlevde vasaloppsutmaningen och är galet vältränad 🙂 ” Hahahaha 🙂

  2. Ann-Louise (N) skriver:

    Jag lovar att jag ska träna på morgonen, men inte i fyra timmar… och jag tänker inte titta särskilt mycket på loppet heller… Skidor är inte riktigt min grej. Men som sagt, ett pass kommer det att bli och jag ska göra det ordentligt!

    1. Härligt Ann-Louise:-) Jag preppar mig mentalt varje dag.. Kramisar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s