Hotellfrukost

Godmorgon alla härliga!!!

Sovit gott? Vilodag idag och hotellfrukost. Dagens val; äggröra, äggvitor fr kokt ägg, kalkon, linfrö (i äggkoppen), grapefrukt och kaffe. Igår hade jag förmånen att få träffa en del av mina cyberkompisar, fantastiskt roligt!!

Vad händer hos er idag? Kram!!!

20120126-074406.jpg

16 kommentarer Lägg till din

 1. Elgot skriver:

  Å himmel vad det ser gott ut!
  Jag åt världens mest oinspirerade frukost idag, det får bli en mer spännande förmiddagsfika idag istället. Kul att ni har det bra. Ser fram emot rapporten! =)
  Kram

  1. Hej Elgot! Det var jättegod frukost, mycket nöjd:-) Hittade även ett vackert grönt äpple som jag åt med jordnötssmör till fm mellis 🙂 Jag tror att jag låter Beata eller Betty skriva om gårdagskvällen.. Jag känner mig mest löjligt tacksam för alla härliga människor jag träffade igår, alla förändringar som BL människorna hade kämpat med och hur svårt det var för några av dem mm. Mycket starkt. Massor med kramar!

 2. Emma L skriver:

  Godmorgon Lotta. Tack för igår! Jag slappar just nu på hotellet. Sov ut och vaknade av mig själv klockan åtta. Inte ofta jag får sova så länge så jag passar på när chansen finns. Ligger nu i sängen och tar det lugnt medan jag känner efter om känningarna i halsen blivit värre eller om jag ska ta och träna lite. Har ju tillgång till gymmet här på hotellet. Ha en härligt dag. Kram

  1. Hoppas att du känner dig frisk och kry nu, Emma. Jag gillar inte att sova på hotell så jag sov dåligt och vaknade jättetidigt. Tur att jag får åka hem idag 🙂 Kramar!

 3. Ann-Louise skriver:

  Vad härligt med hotellfrukost och vilodag! Ledig oxå? Önskar mig en dag i Stockholm snart…
  Hoppas ni hade trevligt igår, det är jag säker på 🙂

  1. Godmorgon Ann-Louise:-) Ingen ledig dag här.. Första mötet 7.30:-) Kram!!

 4. Cissi skriver:

  Gomorron! Det va jättekul att träffa dig igår! Vilken kväll 🙂 Kramkram

  1. Tack Cissi för att du kom fram igår, och det var jättemysigt att träffa dig!! Du är så ”fit” och snygg, grattis till att fixat ditt mål!! 🙂 Kram!!!

 5. Therese skriver:

  Godmorgon, nu är vi tillbaka i Göteborg! Tack för gårdagen, jättekul att träffa dig. Ha en härlig dag! Kramar i massor

  1. Skönt att ni landat säkert:-) Massor med kramar!!!

 6. bodycomf skriver:

  Men som jag har väntat på ett livstecken från er! 😉 Berätta!! Hur var det? Hur var det att träffa varandra, Olga, hur var finalen? Ja, du behöver ju inte berätta vem som vinner, men ALLT annat! 🙂

  1. Hej Helena! Olga var galet vacker, det var omvälvande med alla förändringar, en del hade lyckats mer än vad man tror är möjligt och andra mindre bra.. Jättcoolt att träffa alla cyberkompisar, det var nog det mest givande av det hela:-) Jag överlåter åt Beata att skriva mer för jag tror att hon är den som kan sammanfatta det bäst 🙂 Massor med kramar!!!

 7. AmandaP skriver:

  Härligt med hotellfrukost!
  Är så avis på er kompis träff, härligt att träffas i verkligheten!
  Jag prov lagar bodycomf paj, hoppas på bra kvällsmat!
  Ha en bra dag.

  1. Det var jättemysigt men det kändes kort, tiden flyger när det finns mycket att prata om 🙂 Hoppas att pajen blir god, min familj gillade inte pajskalet men ska fundera på hur jag kan göra det mer familje-vänligt 🙂 Kram Amanda!

 8. Betty skriver:

  Vilken frukost!!!
  Vi åt vår goda gröt och ägg frukost 😉
  Tack fina du för igår! Puss o kram.

  1. Härligt med bra frukost, Betty:-) Jag längtar hem till kesella nu.. HUNGRIG. Det var underbart att träffas igår. Massor med kramar!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s