Happy Valentine!

Alla hjärtans dag! Så idag vill jag ge er massssor av kärlek! Jag hade planerat att dela med mig av ett jättegott recept på kaka men det blev inte så gott. Jag experimenterade på kvällen igår för jag var sååå trött och sugen på något. Men jag lärde mig ngt, inte gott att både ha kokosolja, kokos och kokosmjöl i en kaka.. Det får bli ett nytt försök snart, jag vet PRECIS hur jag vill att det ska smaka i huvudet, behöver bara ändra några ingredienser 🙂

Dagens träning var triceps, rygg och mage. Jag har liiiite ont i halsen så jag körde väldigt lugnt och inga burpees eller något emellan övningarna…

Alla övningar så var det maximalt antalet repetitioner jag klarar och 3 set.

Uppvärmning crosstrainer 10 min

Tricepspress i XC

Dips

Stående tricepspress med hantel över huvud

Latsdrag XC framför kroppen

Latsdrag XC bakom nacken

Latsdrag XC smaltgrepp

Rodd i XC stående

Ryggresningar på pilatesboll

Fällkniven med fötter i redcord – raka

Fällkniven med fötter i redcord – åt sidan

Bodypress dipbar uppdrag knän åt sidan

Sida mage med kettlebell i handen

Plankan

Nu äter jag grötplättar med banan och kanel och är GALET hungrig. Jag var skakig redan i passet av hunger…

Snart på väg till Sthlm igen! Vad händer hos er? Kram och hjärtan till er på alla hjärtans dag!!

20 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Godmorgon, tog en lite sovmorgon idag 🙂 var skönt eftersom jag var och red till sent igår. Idag ridning för tränare. Hade tänkt springa med kollegorna men jag är förkyld så alla krafter sparas till ridlektionen, de kan behövas 😉
  Ha en fin dag och kramar till dig med!

  1. Kram på dig, Maria!! 🙂

 2. Trillingnöten skriver:

  Åh , kärlek till dig med vännen! Mycket, mycket sådan! Receptet ser jag fram emot! Du kommer att lyckas 🙂 Kram på dig!

  1. Tack Trillis!! 🙂 Nya tag med receptet så fort jag har inspiration igen:-) Kramisar!

 3. Tina skriver:

  Kramar till dig också Lotta!
  Jag har grym träningsvärk i dag efter intervallträningen i går. Jag kör armar och axlar i dag för där har jag inte ont.

  1. Smart Tina, låt musklerna växa och foka på andra muskler:-) Kram !

 4. beatatjata skriver:

  Kram och kärlek till dig!!

  Hoppas halsontet försvinner snabbt, det kan väl gå vilse i Stockholm eller nåt :-). Jag tror jag är frisk, lite ont i huvudet och igår hade jag värk i leder osv så jag var rädd att jag skulle vakna sjuk men jag känner mig ok. Planerar för ett kort träningspass ikväll, det får bli min alla hjärtans-dag då jag och min man går om varandra ikväll (han åker till jobbet när jag kommer hem). Får gosa extra med mina små istället! Stor har sportlov så vi kanske ska slå till på en mitt-i-veckan-myskväll när Liten har somnat, hon älskar när vi ”busar” till det lite och sitter upp past her bedtime och tittar på film under samma filt i soffan. Men först får hon heja på mig när jag tränar i så fall! Och så kanske ett bad efter det? Det älskar hon också :-). Vi ska nog få en bra dag iaf!

  1. Det låter som en bra dag, Beata:-) Jag och maken ligger nog i soffan och kramas till Stargate SG1… 🙂 kram!!!!!!!!!!!!!

 5. StepUp 2 Fitness skriver:

  God morgon Lotta! Hoppas med att ditt halsont släpper under dagen. Jag vabar idag, febriga barn 😦 hoppas att de piggnar till under dagen och orkar med middag ute.
  Kra m och kärlek till dig vännen!!

  1. Jag håller tummarna att era mysiga middagsplaner blir av… Massor med kramar till dig!

 6. AmandaP skriver:

  Stor kram till dig!
  Hoppas halsontet försvinner igen.
  Hur gick det med sommarhuset, var det något att ha?
  Jag hade köpt en varsin ros till tjejerna, som de fick i morse och de blev såå glada, kul att sådant kan uppskattas…

  1. Hej Amanda! Jag tror att vi köper sommarhus på fredag:-) Vad fint av dig med rosor imorse… Min gullunge är hos pappa så jag fick skicka sms… Massor med kramar!

 7. Elgot skriver:

  Hej Lotta, hoppas den onda halsen bara är på tillfälligt besök.

  Jag funderar på hur du får till det tidsmässigt. Hur lång tid tar ett sånt pass som det du körde idag? 13 övningar till utmattning i tre set. Det är tuff träning det, även utan burpees! + 10 minuter uppvärmning + stretch?

  Kramen

  1. Passet tog exakt 60 minuter. Jag körde passet lite ”rörigt” men jag fokuserar på att inte byta vikter eller sådant utan lägger de 3 övningarna jag kör samtidigt så det är minimalt med slack. Ex: Fällkniven max reps rakt, fällkniven max reps sidan och sedan direkt upp för magövning med kb sida och sedan börjar jag om. (ingen vila) Så passet är lite missvisande beskrivet. Just nu har jag en träningsövningsbank med alla övningar jag gillar per muskel och väljer fritt bland dessa för de musklerna jag ska träna idag, jag försöker variera lite. Så på morgonen när det är stressigt så radar jag bara upp övningarna i inlägget. Men jag kör alltså nästa alltid 2 eller 3 övningar innan jag börjar om, typ superset. Kram Elgot!

 8. Ann-Louise (N) skriver:

  Stor kram till dig! Hoppas halsen blir bra fort.
  Ingen träning i morse, fortfarande rump-ont, men ska få till ett pass när jag kommer hem. Då är jag nog lite mjukare, efter pw hem 🙂 Mycket på ”listan” idag, både träning, städning och bakning men om jag sätter fart så fort jag kommer hem ska det nog gå.
  Ha en bra dag!

 9. bodycomf skriver:

  Kram! Hoppas du har en fin alla hjärtans dag och hinner med lite mys ikväll när du kommer hem. Vi väntar gladeligen på receptet på kakorna 🙂

 10. Jessica skriver:

  Massor med kramar till sig! Hoppas du får en riktigt trevlig dag!

  Här blir det på sin höjd mys med syskonbarnen eftersom pojkvännen är i USA. Och inte lär det bli så mycket träning heller, körde lågintensiva intervaller igår samt yoga, så kroppen vill vila lite 🙂 Kanske blir en promenad om det hinns med emellan alla dagens femtioelva måsten 🙂

 11. Pia skriver:

  Hoppas du inte blir sjuk. Jag är ordentligt förkyld. Tredje dagen med hög feber, snuva, hosta, ont i huvudet och hela kroppen. Och så ska man sköta om tre halvsjuka barn samtidigt. Tur att de är så stora att jag får vila ganska mycket.

  1. Hej Pia! Fy vad jobbigt det låter… Hur underbara gullisar än är så är det skönt att få vila när man är sjuk 😦 Önskar att du blir pigg snart! Massor med kramar!

 12. Emma L skriver:

  Hoppas du får en mysig Alla-hjärtans-dag-kväll med maken framför er serie. Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s