Härliga lördag – frisk!!!

Hej Cyberkompisar! Äntligen tror jag att är frisk igen:) Inte nog med att jag fick influensa, en grön växt i vardagsrummet hade börjat blomma och jag är vääääldigt allergisk mot blommor så den fick grannen Rebecca adoptera:) (Tack Becca)

För att kolla formen så hoppade jag in i gymmet efter dubbel espresso och en proteinshake. Upplägget idag:

Uppvärmning crosstrainer 10 min

Styrka cirkel non stop 20 min med 5 övningar (hantlar/kettlebells)

30 min crosstrainer med pulsintervall 140-150

Stretch

Ni som följer mig vet att jag har varannan vecka lite tyngre program och varannan vecka lite ”lättare”. Imorgon tar min lättare vecka slut och tuffing veckan startar. Jag fick mitt nya program av Olga Rönnberg igår och jag måste erkänna att jag känner mig nervös/pirrig/rädd. Styrkeprogrammet känns tufft men om hon tror att jag klarar det så gör jag det:)  Nästa vecka blir det styrka 3 dagar, intervaller 1 dag och Powerwalk eller crosstrainer 2-3 dagar.

Vad gör ni idag?

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s