Rediga söndag – som vanligt

Vaknade med lite mindre huvudvärk men fortfarande ont – ont… 😦 Drack stort glas vatten och dubbel espresso och sedan blev det 45 min yoga (nybörjar-mjuk-yoga med YogaWorks DVD) Till frukost blev det omelett på 1 ägg, 2 äggvitor, skinka, paprika, tomat, lök och liten smula grönmögelost och en hel balja med grönt te. Jag har läst att grönt te gör sååå mycket gott för kroppen både gällande driva ut vätska men först och främst bekämpar sjukdomar och annat.

Sedan gjorde preppade jag klart middagen för ikväll; lax med champinjon/vitlökstäcke med grönsaker och gjorde samtidigt i ordning för middagen imorgon. Eftersom det var en stor laxsida så delade jag den i 2 delar och andra delen blev middag måndag. Så nu har jag en inplastad form i kylskåpet med halv laxsida med skåror med grönmögelost och sötpotatis/morötter preppade och klara för ugnen.

Som vanligt på söndagar så blev det lite peeling (Idag AHA syra) och brun utan sol och snart fuktmask. Idag tänker jag även sortera garderoben så att jag har koll på mina kläder inför hösten 🙂 Jag hittar saker som jag glömt bort och matchar dem bättre i några veckor efter varje städning.

Snart ska jag planera träningen för veckan, kommer i separat blogginlägg. Hur ser din söndag ut? 🙂 KRAM!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s