Måndag – första arbetsdagen på 2,5 veckor…

God morgon!!!

Det blir tufft att börja jobba igen, fattade ingenting när klockan ringde imorse. Jag ramlade mer ur sängen än gick ur den, körde vidare med mina aminosyror + kaffe och simulerade powerwalk på crosstrainern (terrängprogrammet) Idag är det en vilodag från styrkan så lite enkel cardio för att vakna och sätta agendan för dagen.  Sedan körde jag 10 min stretch som noga för att bli av med alla spänningar i rygg och ben mm.

Frukost medan jag klädde på mig och sminkade mig (Grötplättar  med kanel  och äpplemos) och nu ska jag snart hoppa på tåget till Stockholm. (Jag hittade knappt sminket efter såhär lång tid… 🙂 )

Hur mår ni? Har ni också arbetsdag idag? Idag kommer gullungen !! Äntligen mamma vecka! 🙂

10 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Trots att jag vaknade tidigt två dagar förra veckan var det en chock att vakna i morse också! Herregud! Jag längtar efter sol 🙂 Och värme 🙂 Ha en superfin dag idag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Sol och värme!! Åhh vilken härlig tanke! 🙂 Men du drar väl snarare till storstaden? NY Marathon? 🙂 Kramisar!

 2. HelenaE skriver:

  Ja, tillbaka till vardagen, med besked! Gillar det, än så länge! 🙂 får se hur jag känner på onsdag kväll, när arbetsveckan är över för min del. Ha en bra dag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Helena! Jag ska försöka att mjukstarta veckan… Håller tummarna för att du får en kanonstart! kramisar

 3. StepUp 2 Fitness skriver:

  God morgon fina Lotta! Vad bra du är som tränar, jag kom inte upp som du såg 🙂 Får träna efter jobbet. Hoppas du får en bra dag på jobbet! Kvällen blir toppen, eller hur 🙂 Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Heeeej Betty! Du är bättre på att lyssna på kroppen än mig.. Längtar att få höra din feedback ikväll på passet. Jag beundrade ditt pass och bilder igår. Du är såå cool och STARK! Kramisar

 4. Beatatjata skriver:

  Godmorgon! Jättesmart att börja med lite lågintensivt så här första dagen efter ledighet… Rätt skön start ändå, man behöver ju inte vara särskilt vaken för den där morgonpromenaden, mer än för att hålla koll på BL ;-).

  Hoppas du får en härlig första-dag och att du får somna tidigt och skönt trött ikväll! Måste testa grötplättarna igen, gjorde dem för några månader sen men tyckte de var sådär, föredrar kanske gröten i grötform… Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag tycker att de blir godast om gröten hinner kallna före man blandar i äggen. Jag mikrar gröten FÖRE träningen och sedan blandar jag i resten. VI steker dem på medelvärme i 5 min per sida.. Kramisar!

 5. Maria S skriver:

  Här var det minst sagt segt imorse, hade tänkt gå upp och göra som du ta ett lugnt pass på crossen. MEN en liten son kom ivägen, han ville kolla TV vid 5.15, det ville inte jag så jag fick snällt ligga kvar till han somnade om och då hann jag inte träna. Blev en kort snabb lunchpromis och om en stund ska jag iväg och rida lite igen 🙂 Inte alls sugen på vardag men det blir väl bra…
  Imorrn är det full fart igen, då mitt cirkelpass, tufft med flera tabataintervaller mellan styrkeövningarna.
  Snygg du är på bilderna, jättekul när du lägger upp bilder, ha en skön kväll!
  Kram

  1. Tack Maria! 🙂 Imorgon vill jag gärna få höra om ditt cirkelpass mm, jag kör HIIT imorgon bitti! Jag är impad över folk som gör sakerna på kvällarna, jag orkar ingenting då.. Jag är ”definately a morning person!”Kram Maria!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s