11 kommentarer Lägg till din

 1. Carola skriver:

  Då har jag fullt upp med att massera akuta fall vid kontrollen i Evertsberg. (bor en mil från spåret :))

  1. Hahaha, vad härligt Carola! Då har jag åkt förbi dig måååånga gånger. Förr hade vi radhus i Kläppen som vi åkte till var och varannan helg.

 2. Ojoj, hur länge är det då? Och när?! Har noll koll.

  Fick ett sms från en kompis i helgen, hon undrade om inte jag skulle hänga på och köra tjejvättern i vår.

  Mitt svar: ALDRIG I LIVET!!
  😀

 3. bodycomf skriver:

  JAJAJA!!!!!! På mitt förra gym körde vi Vasaloppsspinning. Startade kl 8 när starten gick på riktigt och körde till första man var i mål! Superduperjobbigt men så himla kul! Hur organiserar vi det? Jag har ju ingenting hemma, så de på gymet lär garanterat tro att jag är DUM I HUVET om jag står där fyra timmar… Men det får jag väl ta 😉

  Beatatjata – klart du ska cykla!!! Jag sålde precis min cykel igår (körde ”riktiga” Vätternrundan -09) och gråter nu en skvätt, men nu får jag satsa på nåt nytt. Maraton möjligtvis?! Om typ… öh, fem år?! 🙂

  1. Beatatjata skriver:

   Som sagt: Aldrig i livet :-). jag äger inte ens en cykel. Och jag har verkligen inget som helst intresse av att plåga mig i timme efter timme, nä jag är inte alls dragen åt det hållet.

   jag föredrar att mörda mina muskler med styrketräning så att jag inte kan gå sen istället 😉

 4. stepup2fitness skriver:

  Jag har en bror som åker Vasaloppet varje år så han blir ju glad!!!! Kul initiativ och jag är på om knät fixar fyra timmar på crossen.
  Helena – du kan köra en liten utmaning på gymet, finns säker några som hänger på 🙂

 5. Jag tycker att det vore jätteroligt!! Start kl 8 och full fart tills första personen går i mål, låter jätterolig! 🙂 Man får köra på den utrustningen man har tillgång till, för mig blir det nog crosstrainer. Start 4 mars kl 8.00? Kraaaaam!

 6. Trillingnöten skriver:

  Oj vad spännande! Jag är lite sugen….men har ju inget hemma. Skulle kunna gå till gymmet så klart, men har ju ingen koll på när de första går i mål…Måste planera i så fall. Kanske nån får skicka sms till mig när en går i mål…eller OM jag får in radio 🙂 Det är ju inte helt säkert. Skulle ju vara askul!

  1. Jag skickar SMS till dig, och lite hejarop vid blåbärskontrollerna:-) kram!

 7. Elgot skriver:

  Vilket bra initiativ! Jag får fundera lite på detta, men är smygsugen får jag väl säga. Maken har gjort Klassikern så vid rätt tillfälle måste ju även jag prova det…detta kunde ju vara ett bra steg på vägen. I mars är vi ju halvvägs till sommarformen 😉

  Kram

  1. Jag håller tummarna att du kan hänga på Elgot:-) kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s