Söndag – rediga söndag

Söndagar är nog min ”redigaste” dag.

Jag sov ända tills kl 8 idag, har haft ont i huvudet under natten så jag behövde nog sova ut. Jag drack min dubbla espresso och körde crosstrainer i 60 min. Jag valde ett program som simulerar att jag går upp för tre tuffa uppförsbackar (och ner igen så klart:-)) I ett försök att fixa huvudvärken så körde jag även yoga i 15 minuter men det verkar inte fungera idag.

Rediga delar:

1) Jag ska göra träningsplaneringen för resten av veckan, kommer  i separat blogginlägg

2) Jag har gjort matplaneringen till och med torsdag, och det innebär att jag idag har gjort en tacopaj till kvällen (Tack Beata:-)), ytterligare en liten tacopaj till middag tisdag, jag har gjort 4 st små köttfärslimpor varav en blir middag imorgon kväll och resten fryser jag in som ”nödmat” i frysen. Jag hinner inte laga mat från scratch måndag-onsdag men vill äta bra saker så därför lagar jag alltid mat på söndag för fyra dagar framåt.

3) Göra klart ett skrivarbord till kontoret (vi har gjort om i kontoret och byggt egna skrivbord)

4) Mitt vanliga söndagsfix; pedikyr, ansiktsrengöring, peeling, fuktmask mm mm

Vad gör ni idag?:-)

3 kommentarer Lägg till din

 1. Etty skriver:

  Jag håller med om att söndagar är ”rediga” dagar. Ordning och reda är det då 😉
  Jag har planerat veckomeny, jag lagar inte mat, planerar vad som ska ätas och veckohandlar. Söndagsfix lät härligt, det ska införas här med, tack för tips!

 2. Therese skriver:

  Jag kör havregryn och vatten i smeten när jag gör köttfärsbiffar, limpor m.m. Hur gör du dina?

 3. fokuseradenergi skriver:

  Jag gör olika recept för olika saker, men jag gör ett inlägg med recepten:) Kommer snart:)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s