På väg in i gymmet med träningsvärk i rumpan – idag igen!

Jag har kört det här passet sedan dagen före julafton och fortfarande träningsvärk i rumpan!! Helt galet!

Nu har jag klunkat i mig det jag ska förutom kaffet som jag tar på vägen in i gymmet. Idag ska jag vända på  passet och köra mage först och armar/rygg efter. Jag längtar efter friska axlar nu, förutom att det gör ont så vill jag få tillbaka min muskler.. De försvinner snabbt!

Jag mår så bra i kroppen och själen idag efter mycket vettiga och bra fria måltider igår, jag åt hemmapoppade popcorn med lite salt (gillar inte för salt) och 1/2 hemmabakad muffins. Utvärdering: Väldigt fin att se på, härlig konsistens men liiite för bitter i smaken för mig. Jag tror att jag 1) tog för lite honung och 2) kanske FÖR nyttig mörk choklad? Ett annat tips, ät dem nybakad eller micra den lite. Jag var väldigt nöjd och mår jättebra idag!

Vi hörs om en stund, nu blir det träning, frukost och sedan ska jag göra bra middagar så jag kan äta bra mat utan att lägga tid på det i veckan. I eftermiddag ska jag basta och göra lite skönhetsvård:-)

Vi hörs senare! Kram!!!

PS Berätta om er lördag och mys och gärna planer för söndag:-)

12 kommentarer Lägg till din

 1. HelenaE skriver:

  Åh vad härligt att höra att du mår bra av dina smarta val igår! Jag har vila idag och sitter i pyjamas, dricker kaffe och ska snart testa mina nya bollar som jag slängde ihop nu på morgonen. Ser lovande ut! 🙂 Hoppas passet blev bra och att du körde lite för mig med 😉

  1. Oj spännande Helena! Jag ska genast gå till dig och kolla vad du har slängt ihop:-) Kram!!!

 2. stepup2fitness skriver:

  God morgon! Glad att du mår bra idag och vilken skön eftermiddag du har planerat. Jag har vilodag även idag, känns lite konstigt men nödvändigt. Söndagsplanera och veckohandla är dagens sysslor. Hoppas du får ett bra pass! KRAM!
  Ps drömde om dig inatt 🙂

  1. Spännande Betty! Är nyfiken på vad du drömde? 🙂 Önskar dig superhärlig dag! Kram!

 3. Annie skriver:

  Det låter som du har en fin dag framför dig! Mina söndagar brukar också innebära lite egenvård och mattrix inför veckan som kommer så jag slipper det varje dag. Idag är det dock jobbdag så det blir inte så mycket av det tyvärr. Träning och lyxig frukost är dock avklarad 🙂

  Hoppas du får en underbar dag!

 4. Jag känner mig rik med dessa härliga bloggar, Annie! Nu hastar jag till dig för att spana in träningen och frukosten .:-) Hoppas att du får en jättebra jobbdag! Kram!

 5. Jessica skriver:

  Åh vad härligt att höra att du mår så gott! 🙂 Hoppas bara axlarna blir friska snart också!

  Här har jag klarat av ett 45min vinyasa yoga pass – första riktiga passet på över 2 veckor, men nu är jag av med sjukdomskänslan i kroppen – Äntligen! 😀

  1. Skönt att bli frisk Jessica! Jag måste googla på din yoga och se vad det är:-) Så fort mina axlar blir bra så ska jag göra min yoga igen, smidighet är härligt! Kram och njut!

   1. Jessica skriver:

    Körde första 45min av p90x yogan som är ashtanga (vinyasa) serie. Det är alla warrior poserna och lite annat smått och gott. (Är inte så hemma på vad som egentligen är vinyasa eller något annat yoga relaterat heller för den delen, men de kallar det ju för det ;-P) vinyasan är väl egentligen serien med downward/upward dog om jag inte fattat fel? 😛 Men det var härligt lagomt i alla fall, fick igång överkroppen rejält efter alla hundar 😉

    1. Aha, tack Jessica! Den yogan har jag kört. Galet jobbigt och skönt! Mycket hundar är nog en bra summering:-) Kram

 6. Maria S skriver:

  Härligt att läsa att du mår fint 🙂
  Jag har hunnit med en del tills nu, uppe och körde styrka för ök efter lite sovmorgon, sen iväg till stallet och kolla in det. Nästa söndag börjar vi rida 2 ggr/v jag och min syster 🙂 Sen veckohandla och nu precis en skön promenad med min man. Alldeles snart kommer mina små älsklingar hem 🙂 Ska bli härligt att se de igen. Igår var vi ute och åt en mycket god middag på restaurang, jag njöt!!! Haft en bra effektiv helg och hunnit det jag tänkt men även slappat en del.
  Ha en fortsatt fin söndag!
  Kram

 7. Trillingnöten skriver:

  Dagen efter känns bra och då har du gjort bra val! Great! 🙂 You rock! Jag ska nog testa ditt benpass nån dag! 🙂 Verkar ju lovande om du haft så mycket träningsvärk! haha

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s