Måndag

God morgon!

Idag är det vilodag från styrketräning och tuff träning, jag simulerade en powerwalk på crosstrainern med Biggest Loser som sällskap. Sedan släckte jag ned och gjorde yoga i 20 minuter (medan jag lyssnade på Nyheterna… Borde varit tyst men behövde lite distraction idag) Nu äter jag havregrynsgröt med blåbär och 2 kokta äggvitor och vitaminer.

Igår hade jag en ganska jobbig dag, kanske en hormondipp eller helt enkelt lite besvikelse över att ha kämpat så hårt så länge med vissa mål som jag inte kände att jag uppnått. Jag är glad, stark och ”på väg” de flesta dagarna och snart är jag nog ”på väg” snart igen.

Vad händer hos er? Något särskilt som händer i veckan?

PS: Jag har burit in mina tunga hantlar igen från garaget, för kanske jag kan använda dem igen i benträningen

PS 2: Träningsvärken   i revbenen gör att pulsbandet är en plåga?

17 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Min första tanke efter att ha läst inlägget; men Gud vad människan ser fräsch ut så tidigt på morgonen! Håller tummarna att du känner att du är ”på väg”igen allra snarast!

  1. Tack Jessica 🙂 Läste hos Beata att du är dålig? 😦 Jobbigt. Hoppas att du får må kanon snart.. Drick massor av te och ät smart.. Kram!

   1. Jessica skriver:

    Jag är helt säker på att jag mår bra imorgon bara jag får sova ikapp lite idag, halsen känns betydligt bättre än i lördags så jag är inte så orolig 🙂 liiiite vila bara men sen så…!

 2. beatatjata skriver:

  Hej fina! När jag blir stor ska jag bli lika söt som du när jag tränar. Här är det mer sladdriga kläder och svett överallt…

  Är det revbenen du har ont i eller i massa små muskler ovanpå? Undrar bara för att jag lätt får inflammationer i revbenen (tietzes), i broskdelarna som håller ihop ben-bitarna så att säga. Tänker bara eftersom du också har lite inflammationsproblematik att battla, känn efter så att det inte är något på gång där.

  http://www.praktiskmedicin.com/sjukdom.asp?sjukdid=458

  KRAM!

  1. Kanske du har rätt, men jag har ont i båda revbenen så jag gissar nog på muskelfästen efter mina galna magövningar 🙂 Jag ökade ju och körde ex 24 kg i sidböjarna (stående magövning) Tack för ombry ! Kramisar!!!!

 3. HelenaE skriver:

  Hihi, jag klurade oxå på det där med träningsvärken i revbenen. Skadad som jag är nu, efter helgen. Bara latinska ord i hela skallen 😉 fullt upp hela veckan men försöker ta minut för minut. Hoppas du snart känner dig piggare och mer på, även om du ser galet fräsch ut ändå!!

 4. Ann-Louise (N) skriver:

  Hoppas du mår bättre snart, det är drygt med dippar… 😦 Jag vet inte, men jag tycker att du är jättefin och fräsch och skulle inte vara ledsen om jag hade din kropp!
  Inget speciellt den här veckan, längtar till nästa för då har barnen sportlov och jag har planerat att vara lite ledig! Och vet du vad jag mer har planerat? MATEN för hela veckan! 🙂 Ha en bra dag, kram

  1. Härligt Ann-Louise, nu har du massor av tid i veckan 🙂 Det är det bästa! Komma hem och slippa några måsten:-) massor med kramar till dig!

 5. Kram till dig fina Lotta!

 6. Maria S skriver:

  Hoppas du känner dig bättre idag!
  Är på väg hem efter underbara dagar på spa, mina batterier är fulladdade. Nu vill jag bara hem och goda med mina små. Träning idag fick bli lugn simning, nya tag imorrn 🙂
  Kram

  1. Välkommen hem Maria! Glad att du haft det bra:-) Hörs imorgon:.) Kram!

 7. Annie skriver:

  Vad snygg du är och vilket fantastiskt hår du har!
  Hoppas du får användning av din tunga vikter snart. hur är det med din axel nu – går det framåt? kram

  1. Heeeej Annie! Tack:-) Jag har det lite bättre i axlarna men tar det lugnt. De tunga hantlarna ska jag ha till mina benövningar 🙂 Glad att du är hemma igen!!! Kram

   1. Annie skriver:

    Jalåter som det går åt rätt håll iaf. Mina axlar bråkar lite då och då trots all rehab, ibland tröttnar man ha all väntan. Med det är bara att bita ihop.

    Då kommer benen att bli ännu mer vältränade än de redan är! Kram

    1. Hej Annie! Jag har dragit ner på benträningen, de är lite väl stora .. skratt:-) >Men jag biter ihop och kommer att fixa väntan. Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s