Tisdag

God morgon! Vaknade lika trött som jag somnade men har sovit hela natten. I dag har jag vilodag men ska gå ner i gymmet och stretcha i 20 minuter. Ipren, kaffe och ispåsar efter frukost.. Jag funderar på om jag ska byta till voltaren istället vid lunch?

Kl 14 så ska jag på 90 minuter massage hemma hos en jättehärlig thailändska som bor 1 km från mig, då kommer nog kroppen att bli mjuk och go igen.

Jag funderar på om jag ska baka något idag för att göra mig lycklig, jag har handlat både puffat dinkel och puffat quinoa för att göra goare nyttogodis som är inte mindre proppade med kcal. Min tanke var att kanske blanda hackade nötter, puffarna, lite jordnötssmör och mörk choklad? Vi får se, jag återkommer i  ämnet.

Dagens mål är att lindra huvudvärk  OCH sköta maten OCH dricka massor av vatten.

Nu blir det stretch och grötplättar!!

Vad händer hos er? Kram!

17 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Så jobbigt med huvudvärken!
  Jag har jobbat i natt, har sovande natt, så nu tänkte jag ta tag i träningen, tar nederkropp nu och intervaller i em, får passa på när barnen är hos farmor!
  Lyx med massage, tror att jag måste boka det oxå:-)
  Ha en bra dag och hoppas att huvudvärken släpper framåt dagen.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Starkt av dig att träna trots att du vänder på dygnet mm:-) Härligt med farmor, Timothy har också bästa farmor:-) Kramar!

 2. Annie skriver:

  Gomorron Lotta !Inget kul att vakna upp lika trött som om man inte sovit, du får vila lite under dagen om det finns tid?
  Massage låter underbart, det är något jag alldeles glömmer bort att unna mig, men varje gång jag väl gjort det lovar jag mig att jag ska fortsätta 😉

  Ska bli spännande att se vad du hittar på får roligt nyttogodis, själv skall jag studsa till gymmet nu. Har en ledig dag från jobb men gillar att köra passet direkt på morgonen ändå.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Annie! Jag är så spänd på din hemmaträning:-) Vill höra mer om dina tankar efter all input du fick igår. Jag lullar mest runt idag, jag har ju semester. Är rädd att stelna om jag sitter still.. Efter massagen så blir det nog brasa och tv resten av dagen så kroppen är JÄTTEbra imorgon 🙂 Jag älskar också morgonträning, så det blir av.. Boka en massage och njut! Jag ska på thailändsk hårdhänt massage med härlig människa som ”lagar” felen och inte gör det mysigt. skratt. Hon är jättedålig på svenska så vi kommunicerar med artighetsfraser på thailändska, frågor på finska och liiiite svenska 🙂 Kram!

 3. Trillingnöten skriver:

  Usch, vilken envis huvudvärk! Kanske massagen funkar bra ändå? Hjäper till lite! Jag ser fram emot recept på nyttigt godis 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag tror att massage hjälper + antiinflammatoriska värktabletter 🙂 Detta är bara en fas men det vore skönt om det gick över snart 🙂 Recept ligger i bloggen nu. kram!

 4. bodycomf skriver:

  Avis på massagen! Tänkte både igår och idag att jag borde boka in det jag med, får se om det blir av idag… Sväng ihop nåt riktigt gott att dela med dig av sen! 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Det är någon liten bismak efter kakan men kan inte identifiera den, typ som bakpulver? Återkommer när jag tänkt klart. Maken tyckte att de var jättegoda och det hör INTE till vanligheterna…

 5. Beatatjata skriver:

  Vill också ha massage! Kiropraktorn är ju inte skön alls… Har du testat Eeze? Det är ju samma som voltaren (diklofenak) men har andra doseringsrekommendationer. jag köper voltaren (som är billigare) men tar två om jag känner att kraftig huvudvärk är på gång. En om det är mer ”normalkraftig” skallebank. Hoppas det ger sig!

  Min dag har du redan koll på. Insåg precis att jag glömt sminka mig idag, haha! Ser ut som ett litet spöke men känner mest ”skönt, då slipper jag sminka av mig ikväll” 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag trodde att Eeze var för migrän? Tack!! Det är så otroligt värdefullt med all input. Jag ska köra voltaren eller ipren efter lunch igen. Det jobbiga med Voltaren är att min mage inte fixar det så då brukar jag få magkatarr istället.skratt. Jag är också väldigt bekväm.. jag sminkar mig oftast bara månd-onsd och resten är naturell för jag tycker också det är drygt att ta bort mascaran på kvällen. Vanlig tvättning – gärna men sminkborttagning = trist… kram!

   1. stepup2fitness skriver:

    Köp hem lite omeprazol för magen! Du kanske tar det redan… Kramar!

    1. fokuseradenergi skriver:

     Jag köper det när jag har problem, nu har jag inga problem och vill inte få det.. Så jag tror att jag behåller Ipren och hoppas att det blir bättre imorgon 🙂 Just nu storshoppar jag på Gymgrossisten, shit vad billigt det är jmf med att handla i hälsokostaffären.. SKiljer 100 kr på bara proteinpulvret.. kram!

   2. Beatatjata skriver:

    Det marknadsförs så men innehåller 25 mg diklofenak, precis som voltaren (som är billigare). Jag har inte ”äkta” migrän men ibland migränliknande huvudvärk och då funkar eeze/voltaren. Kan tänka mig att om man har ”äkta” migrän så krävs det betydligt tyngre grejer, på recept! Får också problem med magen när jag äter för mycket mediciner (många år på anti-inflammatoriska) så jag tar omeprazol eller tuggar in mig lite novalucol om det behövs.

 6. stepup2fitness skriver:

  Hej fina Lotta! Skönt men samtidigt smärtsamt med thailändsk massage, eller? Jag har aldrig testat men enl mannen är det ”ontskönt”. Hoppas voltaren hjälper och att du får en bra dag! Stor kram!!

 7. fokuseradenergi skriver:

  Hej härliga Betty! Detta blir nog ONT – ont.. Hon är överjävlig men som hon fokuserar på problemlösning och inte gulligull 🙂 Jag brukar ligga och lyssna på ljudbok och försöka andas för det är lätt att hålla andan i 90 minuter annars 🙂 kramar!

  1. stepup2fitness skriver:

   Jag fick just ett samtal ifrån sportkost, beställde dalblads choklad därifrån och just den smaken är slut 😦 Mintchoklad fick det bli…nu blir mannen glad 🙂

 8. Maria S skriver:

  Åh vad underbart med massage! Jag brukar unna mig det en gång i månaden av massören som kommer till jobbet. Nu ser jag framemot min tjejhelg på Yasuragi i februari, då ska jag testa pedikyr för första gången. Hoppas det är skönt!
  Min träning idag blir ben, men det får bli ikväll. Morgonträningen återupptar jag när jobbet börjar igen på måndag.
  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s