Tisdag

God morgon Finingar!

Som ni säkert förstod av mitt inlägg igår så blev det ingen HIIT träning idag.  Dumt att köra hårt när mitt system varnar. Jag använder en klocka som heter Polar RCX5, det är en perfekt klocka för triathlon tex men jag använder den till all min träning. Den mäter intensitet och har koll på puls mm och i webdagboken kan jag gå in och se hur hårt jag har kört och när jag behöver vila mm.

Eftersom det är mycket som snurrar i kolan just nu på jobbfronten mm  så valde jag ändå att gå upp tidigt och köra en lugn powerwalk fast på crosstrainern för att samla tankarna inför  dagen och jag kunde äntligen titta på nya säsong 13 i amerikanska Biggest Loser – the season of no excuses! Underbart!  När jag tittar i träningsdagboken så var det dumt för nu är jag och snuddar på rött igen… Kanske stretch pass imorgon?

Nu äter jag goda grötplättar med massor av vitaminer och snart hoppar jag på tåget. Jag har med mig proteinshakes, nöd-mandlar, lunch låda med kyckling, hel, dinkel, bönor och grönsaker och jag överväger att packa 2 kokta ägg till mellis.

Jag lade ut en eventinbjudan på min Fokuserad Energi Facebook sida och jag tror att 4 personer har anmält sig till Vasaloppsutmaningen, hänger du på?

Berätta vad som händer hos er!  Nyfiken!!!

Kram!

22 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Den där pulsklockan verkar ju vara jättebra! En sån ska jag spara till 🙂 Kanske som pris i juni nån gång när första etappen är klar! Jag är med på vasaloppet, men kommer inte att gå med i FB-gruppen (har ju inte FB) 🙂

  1. Vad roligt Trillis!!! Jätteroligt. Klockan är underbar, OM eller NÄR du ska köpa och OM du bor i Sverige så säg till så ska jag tipsa om jättebra internet butik i Tyskland med bästa priserna. Kram!

 2. Maria S skriver:

  Godmorgon, sitter på jobbet med kaffe och är nöjd att jag äntligen kom upp och körde benträning innan jobbet. Blev 2 varv på min bencirkel, vi på jobbet ska börja vår träning mot Göteborgsvarvet så idag blir det 5 km löpning oxå 🙂 kul att få sällskap händer inte så ofta!
  Såg ditt evenemang, ska fundera lite, kan bli svårt med barnen hemma. Återkommer om det, kul ide!
  Skönt att ha en klocka som säger åt dig nr det är dax att ta det lugnt.
  Ha en fin dag!
  Kram

  1. Godmorgon Maria! Tuff tjej som kör styrka ben + löpning samma dag:-) Cooling! Jag kommer också att stöka till det lite med familjen, men räknar med att det tar max från 8-12 och kanske hoppar av för att äta frukost i 10 minuter 🙂 Kramisar!

 3. Beatatjata skriver:

  Mäh, min kommentar försvann! Nåja, hinner bara skriva godmorgon, ha en bra dag 🙂
  kram!

  1. Godmorgon och kram Beata:-)

 4. stepup2fitness skriver:

  God morgon! Jag är gärna med om knät tillåter det 🙂 Idag hoppas jag få till ett styrkepass. (jobbar hemifrån för säkerhets skull 😉 ) Ha en fin dag bästa Lotta!! Kram!

 5. Jessica skriver:

  Smart klocka! Är ju alltid bra att få en indikation på var man ligger, inte alltid lätt att tyda kroppen själv. Men här lyssnar jag på den extrema träningsvärken efter träning med NTC appen igår och hoppar över all for av träning idag (borde dock stretcha innan dagen är slut). Värken är nog gränsfall mellan vad som är ”bra” träningsvärk och att det är lite inflammerat (får jättelätt inflammationer vid högintensivträning ibland p.g.a. reumatism) så jag tänker jobba undan lite plugg och bara ta hand om mig själv 🙂

  Får se om jag kan hitta på något till Vasaloppsutmaningen, har ingen crosstrainer eller dylikt, så vi får se 🙂

  1. Hej Jessica! Vore roligt om du hittade på ngt 🙂 Vad som helst funkar! Kanske du ska ta en ipren? Det får jag göra när det är överjävligt.. massor med kramar!

   1. Jessica skriver:

    Redan gjort! 😉 ska ta en banan också, en vän jag har vars pappa tävlade i bodybuilding påstår att det är bra.. jag vet inte jag.. men banan är ju gott så vunnet som vunnet 🙂

 6. HelenaE skriver:

  Var rädd om dig!!!! Jag vill va med på utmaningen men har inte Facebook. Du får hålla mig uppdaterad här istället 🙂 Hoppas du har en bra dag med alla lådor, jag har nog femton små byttor med mig idag 😉 Afrodans för kollegor sen, kul!

  1. Vad roligt Helena! Jag uppdaterar dig via bloggen 🙂 HÄRLIGT! Njut av din dag! Antar att det kommer bilder? Kram!

 7. AmandaP skriver:

  Jag har inte heller Facebook, men är gärna med, om min häl är bättre!
  Ang min häl så känns den faktiskt bättre, i morgon ska jag till läkaren, o innan dess ville han att jag skulle prova gå en pw på 30 min. Så det får jag göra i morgon, och nöja mig med ett styrkepass för benen i dag!

  1. Hej Amanda! Håller tummarna att du blir frisk snart! Vore roligt om du kunde hänga på men hälsan först.. Kramisar!

 8. Västgötskan skriver:

  Tyvärr inte så mycket. Vet inte om jag vågar träna ikväll som planerat. Vi får se… 🙂
  Ha en fin tisdagkväll i vilket fall som helst!

  1. Tack Västgötskan 🙂 (Jag har också bott där i krokarna:-) )

 9. Pia skriver:

  Jag använde mycket min pulsklocka, från Suunto, då jag joggade mest. Tränade till maraton, så den var bra att hålla koll på fart och sträcka med. Borde gräva fram den igen. Ikväll blir det ett ben&rump pass, inspirerat av ditt 🙂

  1. Vad roligt Pia! 🙂 Jätteglad om jag kan inspirera någon. Jag älskar pulsklockor:) Kram!!

 10. Therese skriver:

  Hej hej!!! Här har varit vila idag! Har bakat bullar 93 st. Inte en endaste i min mage, och inte ens deg. Som jag älskar. Äter oftast de två kanterna på varje rulle. 😉 Nu är det i frysen och skall upp på sonens 1-års kalas. Jag är gärna med i vasaloppsutmaningen. Hur hittar jag den på FB? Kram

  1. Hej Härliga! Jag älskar bullar!!! Om du klickar till höger i menyn så ser du ”gilla” Fokuserad Energi på Facebook annars så klicka här. Det kommer info här också, det braiga med Facebook är ju att man ser vilka som är med:-) kram!!!

 11. Ann-Louise skriver:

  Mmmm, du borde nog vila imorgon, lyssna på kroppen (pulsklockan) nu. Lite stretch är väl inte helt fel heller, tycker även mina trötta kontorsaxlar och rygg. Kram till dig!

  1. Japp, anden i klockan regerar. Det blir med största sannolikhet P90X stretch imorgon bitti. Det är nog bra för alla oss kontorsråttor 🙂 kram och sov gott!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s