Ahhh måndag!

Måndag morgon igen! Det går så fort på helgerna? Jag har pluggat, pluggat och pluggat. Hjärnan försöker sortera all ny information och jag drömmer massor av konstiga saker 🙂

Jag kom faktiskt ut på en promenad igår och det var härligt i solen. Jag ville försöka träna idag och se hur det gick. Hjärnan vill,  kroppen orkar (lite sämre än vanligt men inte dåligt). Vi får se hur det känns senare idag.

Dagens pass: Bröst,  axlar, biceps och mage (Bröst gör ondare än axlar att träna?)

Maxrep och 3 set

 • Bicepscurl + Bröstpress i XC
 • 15 KB Swings
 • Bicepspress i XC + breda armhävningar (blir knä, axlar+bröst knorrar lite..)
 • 15 KB Swings
 • Triceps press i XC + Stående på knä på bänk tricepspress med hantel
 • 15 KB Swings
 • Axelpress stående m hantel + hammercurl
 • 15 KB Swings
 • KB Rodd på knä på bänk + lyfta KB upp mot haka
 • 15 KB Swings
 • Fällkniv raka (ligger  i planka med fötterna i TRX/Redcord, dra knäna mot bröstet)
 • Fällkniv sneda (ligger  i planka med fötterna i TRX/Redcord, dra knäna mot bröstet snett, byt sida varannan gång)
 • Stående med tung KB i ena handen och vippa ner och upp
 • Crunches på träningsbänks kortsida
 • Planka

Nu blir det dusch, gröt, banan, köra gullungen till pappa för sportlov, hoppa på tåget till Sthlm!

Hur är det med er idag? Händer det något särskilt i veckan? Förutom Vasaloppsutmaningen förståss? 🙂

21 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Härligt! Jag är ju ledig, ledig, ledig! Och jag vet knappt vad jag ska göra 🙂 Det är så skönt att bara vara ledig! Träna så klart och sen gå till parken med lilltjejen!

  1. Härligt Trillis!!!! Glad för dig! Kram

 2. Pia skriver:

  Vad bra att du mår bättre och kunde träna idag. Jag fortsätter med min bodyrockutmaning. Så det blir fem bodyrockpass i veckan, precis som förra veckan. Igår var vi och skrinnade hela familjen. Härlig träning det med 🙂

  1. Wow, 5 BR pass i veckan:)? Härligt! Berätta om vilka pass du kör!Kram

   1. Pia skriver:

    Jag brukar göra det nyaste passet. Nu då de har februariutmaningen kommer det upp 5 nya pass i veckan.

 3. beatatjata skriver:

  Hej fina! Visst är det gött med träning :-). Hoppas du får må bra hela dagen och hela veckan! För min del har en del saker ramlat på plats i hjärnan, äntligen, och då lättar trycket över bröstet så att säga. Jag vet iaf numera hur jag funkar. Grubblar, stressar, försöker få ordning och sen ramlar det på plats och då känns det så självklart ”varför tänkte jag inte på det från början…”. Man måste igenom processen! Det blir en bra vecka! Jobb på både gamla och nya stället, lite hemmamys med barnen, ganska lugn helg som vi ämnar fylla på med okomplicerad och trevlig samvaro med goda vänner. Och vasaloppet, förstås!

  1. Du låter pigg och glad:-) Jag ska fokusera på att göra klart så mycket jag kan. Glad att du har koll:-) kram!!!

 4. Annie skriver:

  För min del är det jobb och träning idag i vanlig ordning. Plus att jag måste förbereda alt inför flytten som bär av på lördag. Jag bara skjuter det på framtiden hela tiden – äsh vi tar det imorgon 🙂
  Kram

  1. Japp nu flyttar du snart, Annie. Spännande! 🙂 Det blir kanon! Kram!

 5. StepUp 2 Fitness skriver:

  Vad glad jag är att du mår bättre och tränar på nytt! Hoppas det fortsätter så! Vilodag idag, har svårt att gå efter burpeesen men ska ändå försöka komma ut på lunchen.
  Jag har en skojsig vecka med kettlebellträning, lite roliga upplägg. Ha en bra dag vännen! Stora kramen!

  1. VIlken härlig vecka du har och HÄRLIG HELG!! Superglad för dig!! Kram!

 6. Ann-Louise (N) skriver:

  Så skönt för dig att du är piggare igen! Du kanske behövde lite vila några dagar. Inget speciellt idag, ser fram emot slutet på veckan då jag ska ha sportlov 😉
  Kram till dig och ha en bra dag!

  1. Sportlov, då bor du långt norrut, Ann-Louise?:-) Hoppas att du får det riktigt härligt! Gullungen är i Lycksele och leker sportlov denna veckan. Kram Lotta

   1. Ann-Louise (N) skriver:

    Jag bor i Dalarna, Avesta. Typ 10 mil från Gävle 🙂

    1. Där åker jag igenom ibland på väg till svärmor:-) Trodde Dalarna och Gävle var synkade på sportlov men uppenbarligen inte:)

 7. Jessica skriver:

  Hoppas du får vara frisk nu!

  Här börjar det också kännas bättre; pluggar för fullt för att kunna få undan och ha lite Spring Break med pojkvännen nästa vecka, och idag blev det några solhälsningar och hundar för att få igång blodomloppet lite. Avvaktar minst en vecka till med tuffare träning, men hoppas kunna yoga lite och promenera bort den värsta resfebern under veckan i alla fall 🙂

  Ser fram emot att se era Vasaloppsresultat när jag kliver av planet på söndag 😉

  1. Åhhh spring break i USA:-) Coolt! Yoga och promisar är himla härligt. Tänk att du åker snart!!! Kramisar!

 8. Therese skriver:

  Skönt med träning! Här skall tränas kettlebell idag med, samma upplägg som förra veckan. Sen ikväll måste jag sätta mig och fila på ett nytt program. Känner att jag inte riktigt har något mål nu och jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag vill bli tajtare i kroppen, men har ingen riktig koll på hur och om jag kan lösa det i livet jag lever nu. Vill kunna äta och njuta av saker och ting. Ja som sagt, det tål att funderas på. 😀 Kramar

  1. Hej Therese! Jag behöver också nya mål med kropp och träning. Har legat lågt med det ett tag… Det tuffa är ju att få resultat OCH kunna leva gott.. jag vet inte om jag vill offra mer än jag gör..Måste finurla.. Kramisar! PS Vill höra vad du kommer fram till 🙂

 9. bodycomf skriver:

  Jag längtar tills på söndag, fast jag inte kan vara med. Men jag ska göra allt jag kan för att peppa er och heja på! Jag får skicka glada tillrop från gymmet, och min examination som är då 🙂 Det ska bli så himla spännande att följa er!!! Hoppas du mår bättre nu och är helt pigg snart!!

  1. Tack Helena! Jag ska tänka på dig på söndag också,även om jag vet att det kommer att gå kanon! Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s